Szemöldökpúder vagy a szemöldökceruza a jobb?
Figyelt kérdés
Milyeneket lehet kapni a DM-be vagy a Rossmannba?2010. nov. 9. 15:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem a púder jobb, mert nem olyan hangsúlyos, mint a ceruza. Én ilyen drogériákban inkább ceruzát láttam eddig, de azért nézz körül te is.
2/5 anonim válasza:
A szemöldökpúder, mert sokkal természetesebb hatást lehet vele elérni. A ceruzával szerintem úgy néz ki, mintha tetoválva lenne.
3/5 anonim válasza:
szerintem is jobb a púder, nem kell feltétlenül direkt erre gyártottat venned, ha találsz egy olyan szemhélypúdert ami olyan mint a szemöldökszíned az is tökéletes. csak vigyázz hogy ne csillogót vegyél!
4/5 anonim válasza:
Szemöldökpúder. Lehet kapni kimondottan szemöldökre valót (pl essence 800,- Ft), de én pl. sima szemfestéket használok rá. Próbálj ki pár barnás árnyalatot, hogy melyik áll neked jól, majd fixáld szemöldökzselével vagy vazelinnel vagy sima zselével, ami nem keményedik meg egy idő után.
5/5 Norci66 válasza:
Én is a szemöldökpúdert ajánlom. Ross a bán és DM Ben is lehet kapni az Essencetől szemöldökpúdert. Ha nem is kimondottan azt veszel, egy egyszerű szemhéjpúderrel is megoldható csak arra figyelj, hogy világosabb legyen a szemöldöködnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!