Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a synergen púder?...

Milyen a synergen púder? Dm-ben lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem,mivel rossmanos márka a saját terméke igaz én még nem használtam de hallotam jót és rosszat is..
2010. nov. 8. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, én is használtam egy időben, de inkább Manhattan-t vegyél. Az van a Dm-ben. Igaz, hogy háromszor annyiba kerül, de jobban megéri. Elég ha csak beleszagolsz. A Synergennek avas szaga van, a Manhattan-nek pedig enyhe kellemes illata. A többit is el lehet képzelni...
2010. nov. 8. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
háát őszintén egy egyiket sem venném maximum natur kozmetikumokat az avas szag és parfüm illat között lehet az avast választanám inkább ha tudom róla hogy természetes megbízható bhdi által ellenörzött, de amúgy a dm-ben lehet venni alverde nevű alapozókat és ezek természetesek van szinezett hidratáló kb 1500 ft nagyon könyű réteget képez a bőrödön nekem teszett:D
2010. nov. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!