Meddig fog tartani ez az állapot a drogériákban?
Figyelt kérdés
Így év elején kiszelektáltam pár régebbi sminkcuccomat, szóval szerettem volna venni pár terméket, meg kipróbálni számomra újdonságokat. Teljesen meglepett, hogy így az ünnepek után milyen állapotban vannak a drogériák. Dm, Rossmann, Müller, az összes le van rabolva, a teszterek undorítóak, és a nem teszter termékek is fel vannak bontva szinte kivétel nélkül. Fel nem fogom, hogy miért kell amúgy kibontani a termékeket, amit más megvenne, ez akkora bunkóság. Nagyrészt a klasszikus ünnepi színek hiányoznak, pl egy vörös rúzst akartam megvenni, teljesen esélytelen. Nem Budapesti vagyok, de nagyvárosban élek. Aki esetleg ilyesmi helyen dolgozik az tudja, hogy ez a készlethiány mikorra fog rendeződni? Igen, a rendelés lehetne opció (bár sok termék online sincs jelenleg) de szeretem élőben látni az árnyalatokat, mert néztem már be.ma 18:32
1/3 anonim válasza:
Hát ez attól függ mennyire smucig az adott üzlet vezetése. Mert ez az, nem akarják kiszelektálni a selejtet, várják, hogy valami hülye megvegye.
Én írnék az érintett szerveknek, hogy valami népegészségügyi ellenőr jöjjön már ki, és nézzen már körül. Sőt , ha nagyon getzi akarsz velük lenni, a Rossman, Müller és a DM nemzetközi vezetésének, de akár a smink cégeknek is, kis videókkal, angolul.
Gyorsan rendet raknak majd.
2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit én is ezt érzem. Ki akarják szórni azt, ami még megvan, csak megveszi valaki. Látszik, hogy próbálják visszasimogatni a matricát pár terméken. Annyira zavaró, hogy össze van kenve a pult, és látszik, hogy nem töltöttek sok helyen az ünnepek óta. (És nyilván nem az egyszerű bolti dolgozó hibája ez.)
ma 20:34
3/3 anonim válasza:
En mindig jol elore keszletezek,ne fogyjanak ki a ruzsaim. Van mindig egy csomo bontatlan ruzsin meg otthon a kedvenc arnyalatombol. Engem nem zavar a felbontottsag. Neha en is szoktam probalgatni,mas arnyalat hogy all rajtam. Elkap a gepszij es vegigkenek meg 20 mas arnyalatot a kezemen. Fontos h eloben kiprobaljam,mennyire all jol az en borszinemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!