Így év elején kiszelektáltam pár régebbi sminkcuccomat, szóval szerettem volna venni pár terméket, meg kipróbálni számomra újdonságokat. Teljesen meglepett, hogy így az ünnepek után milyen állapotban vannak a drogériák. Dm, Rossmann, Müller, az összes le van rabolva, a teszterek undorítóak, és a nem teszter termékek is fel vannak bontva szinte kivétel nélkül. Fel nem fogom, hogy miért kell amúgy kibontani a termékeket, amit más megvenne, ez akkora bunkóság. Nagyrészt a klasszikus ünnepi színek hiányoznak, pl egy vörös rúzst akartam megvenni, teljesen esélytelen. Nem Budapesti vagyok, de nagyvárosban élek. Aki esetleg ilyesmi helyen dolgozik az tudja, hogy ez a készlethiány mikorra fog rendeződni? Igen, a rendelés lehetne opció (bár sok termék online sincs jelenleg) de szeretem élőben látni az árnyalatokat, mert néztem már be.
Hát ez attól függ mennyire smucig az adott üzlet vezetése. Mert ez az, nem akarják kiszelektálni a selejtet, várják, hogy valami hülye megvegye.
Én írnék az érintett szerveknek, hogy valami népegészségügyi ellenőr jöjjön már ki, és nézzen már körül. Sőt , ha nagyon getzi akarsz velük lenni, a Rossman, Müller és a DM nemzetközi vezetésének, de akár a smink cégeknek is, kis videókkal, angolul.
Gyorsan rendet raknak majd.
jan. 12. 19:48
2/14 A kérdező kommentje:
Kicsit én is ezt érzem. Ki akarják szórni azt, ami még megvan, csak megveszi valaki. Látszik, hogy próbálják visszasimogatni a matricát pár terméken. Annyira zavaró, hogy össze van kenve a pult, és látszik, hogy nem töltöttek sok helyen az ünnepek óta. (És nyilván nem az egyszerű bolti dolgozó hibája ez.)
jan. 12. 20:34
3/14 anonim válasza:
En mindig jol elore keszletezek,ne fogyjanak ki a ruzsaim. Van mindig egy csomo bontatlan ruzsin meg otthon a kedvenc arnyalatombol. Engem nem zavar a felbontottsag. Neha en is szoktam probalgatni,mas arnyalat hogy all rajtam. Elkap a gepszij es vegigkenek meg 20 mas arnyalatot a kezemen. Fontos h eloben kiprobaljam,mennyire all jol az en borszinemhez.
jan. 12. 22:59
4/14 anonim válasza:
tegnap 22:59
Felbontott rúzstól kaphatsz mindenféle fertőzést, herpeszt. Tesztert a szádra nevtedd, max a kezedre, ki tudja ki mit csinált vele.
Ja és a rúzs romlandó, meg tud avasodni. 12 hónap a szavatossága, vagy még annyi se.
Nem érdemes felhalmozni, mert csak rádromlik.
jan. 13. 10:57
5/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok halmozó típus. Megveszem ami kell, néha kíséletezek. Próbálom elhasználni a dolgokat, de nem mindig sikerül. Engem nagyon zavar a felbontottság, mert elkezd a termék romlani. Ki tudja ki keni a koszos kezére, vagy szájára. Undorító. Olyan terméket szeretnék, ami bontatlan, és én használom kizárólag. Nem értem, hogy mi jár annak a fejében, aki azért is feltépi azt a lezáró matricát. Sokszor gondolok arra, hogy ezeknek a termékeknek zárt szekrényben, vagy automatákban kellene lenniük, és csak teszter legyen kint (de az legyen, és ne üresen). Nekem is fontos, hogy jó árnyalatot vegyek, de nem fogom ezért a termékeket károsítani.
jan. 13. 11:55
6/14 Metionin válasza:
Igazából nem tudom, miért engedélyezett még mindig a nem fóliázott/leragasztott termékek forgalmazása. Tököm kivan, hogy ha venni akarok egy terméket, az első 5 db. amit kiveszek, fel van bontva, össze van kenve miközben legtöbbször ott a teszter. Ha nagyon kell a cucc, már van hogy inkább megrendelem, mert az érdekes módon fóliás. Múltkor volt egy limitált rúzs ami nagyon tetszett, jól láthatóan ki volt rakva a teszter, erre a készleten lévő 5 db termék mind fel volt bontva és bele volt használva. Online megrendeltem üzletbe, úgy sikerült megkapni sértetlenül.
Hogy a készleteket mikor rakják rendbe, az üzletfüggő, ilyenkor már lesznek megint valami kuponos napok (Glamour vagy Joy, már nem tudom) és addigra tele fogják rakni, kérdés hogy akkor is a régi termékeket rakják-e ki először és csak utána töltik-e be az újabb batcheket.
jan. 13. 13:09
7/14 A kérdező kommentje:
Hiába a fólia, meg a matrica. Sokszor gond nélkül feltépik, aztán lehet látni, hogy próbálták visszaigazítani. Nem tudom, szerintem a tejet se bontjuk fel, szagolunk bele, és tesszük vissza a polcra.
Igen, a kuponos napok jó tipp. Gondolom a januári akciókkal akarnak mindent kipörgetni, remélem lassan ennek vége, mert vicc ami most van.
jan. 13. 13:16
8/14 Metionin válasza:
De azon legalább látod, hogy felnyitották és nem veszed meg. Szempillaspirállal, tussal jártam úgy régen, hogy nem látszott bontottnak de kiderült, hogy belenyúltak miután hazavittem.
jan. 13. 13:31
9/14 A kérdező kommentje:
Meg a körömlakk. Azt is sokan felbontják, és sehogy nincs csomagolva. Aztán tönkre is megy hamar.
jan. 13. 13:42
10/14 Metionin válasza:
Ha már itt tartunk, nem smink de pumpás termékeknél, mint testápoló, hajolaj is látom, hogy ki van nyomva. Meg hajszínezőnél jártam úgy egyszer, hogy a hozzávaló tasakos balzsam ki volt szedve. Agyfasz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!