Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig fog tartani ez az...

Meddig fog tartani ez az állapot a drogériákban?

Figyelt kérdés
Így év elején kiszelektáltam pár régebbi sminkcuccomat, szóval szerettem volna venni pár terméket, meg kipróbálni számomra újdonságokat. Teljesen meglepett, hogy így az ünnepek után milyen állapotban vannak a drogériák. Dm, Rossmann, Müller, az összes le van rabolva, a teszterek undorítóak, és a nem teszter termékek is fel vannak bontva szinte kivétel nélkül. Fel nem fogom, hogy miért kell amúgy kibontani a termékeket, amit más megvenne, ez akkora bunkóság. Nagyrészt a klasszikus ünnepi színek hiányoznak, pl egy vörös rúzst akartam megvenni, teljesen esélytelen. Nem Budapesti vagyok, de nagyvárosban élek. Aki esetleg ilyesmi helyen dolgozik az tudja, hogy ez a készlethiány mikorra fog rendeződni? Igen, a rendelés lehetne opció (bár sok termék online sincs jelenleg) de szeretem élőben látni az árnyalatokat, mert néztem már be.

jan. 12. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól függ mennyire smucig az adott üzlet vezetése. Mert ez az, nem akarják kiszelektálni a selejtet, várják, hogy valami hülye megvegye.

Én írnék az érintett szerveknek, hogy valami népegészségügyi ellenőr jöjjön már ki, és nézzen már körül. Sőt , ha nagyon getzi akarsz velük lenni, a Rossman, Müller és a DM nemzetközi vezetésének, de akár a smink cégeknek is, kis videókkal, angolul.

Gyorsan rendet raknak majd.

jan. 12. 19:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Kicsit én is ezt érzem. Ki akarják szórni azt, ami még megvan, csak megveszi valaki. Látszik, hogy próbálják visszasimogatni a matricát pár terméken. Annyira zavaró, hogy össze van kenve a pult, és látszik, hogy nem töltöttek sok helyen az ünnepek óta. (És nyilván nem az egyszerű bolti dolgozó hibája ez.)
jan. 12. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
En mindig jol elore keszletezek,ne fogyjanak ki a ruzsaim. Van mindig egy csomo bontatlan ruzsin meg otthon a kedvenc arnyalatombol. Engem nem zavar a felbontottsag. Neha en is szoktam probalgatni,mas arnyalat hogy all rajtam. Elkap a gepszij es vegigkenek meg 20 mas arnyalatot a kezemen. Fontos h eloben kiprobaljam,mennyire all jol az en borszinemhez.
jan. 12. 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:59

Felbontott rúzstól kaphatsz mindenféle fertőzést, herpeszt. Tesztert a szádra nevtedd, max a kezedre, ki tudja ki mit csinált vele.

Ja és a rúzs romlandó, meg tud avasodni. 12 hónap a szavatossága, vagy még annyi se.

Nem érdemes felhalmozni, mert csak rádromlik.

jan. 13. 10:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok halmozó típus. Megveszem ami kell, néha kíséletezek. Próbálom elhasználni a dolgokat, de nem mindig sikerül. Engem nagyon zavar a felbontottság, mert elkezd a termék romlani. Ki tudja ki keni a koszos kezére, vagy szájára. Undorító. Olyan terméket szeretnék, ami bontatlan, és én használom kizárólag. Nem értem, hogy mi jár annak a fejében, aki azért is feltépi azt a lezáró matricát. Sokszor gondolok arra, hogy ezeknek a termékeknek zárt szekrényben, vagy automatákban kellene lenniük, és csak teszter legyen kint (de az legyen, és ne üresen). Nekem is fontos, hogy jó árnyalatot vegyek, de nem fogom ezért a termékeket károsítani.
jan. 13. 11:55
 6/14 Metionin ***** válasza:
100%

Igazából nem tudom, miért engedélyezett még mindig a nem fóliázott/leragasztott termékek forgalmazása. Tököm kivan, hogy ha venni akarok egy terméket, az első 5 db. amit kiveszek, fel van bontva, össze van kenve miközben legtöbbször ott a teszter. Ha nagyon kell a cucc, már van hogy inkább megrendelem, mert az érdekes módon fóliás. Múltkor volt egy limitált rúzs ami nagyon tetszett, jól láthatóan ki volt rakva a teszter, erre a készleten lévő 5 db termék mind fel volt bontva és bele volt használva. Online megrendeltem üzletbe, úgy sikerült megkapni sértetlenül.

Hogy a készleteket mikor rakják rendbe, az üzletfüggő, ilyenkor már lesznek megint valami kuponos napok (Glamour vagy Joy, már nem tudom) és addigra tele fogják rakni, kérdés hogy akkor is a régi termékeket rakják-e ki először és csak utána töltik-e be az újabb batcheket.

jan. 13. 13:09
 7/14 A kérdező kommentje:

Hiába a fólia, meg a matrica. Sokszor gond nélkül feltépik, aztán lehet látni, hogy próbálták visszaigazítani. Nem tudom, szerintem a tejet se bontjuk fel, szagolunk bele, és tesszük vissza a polcra.

Igen, a kuponos napok jó tipp. Gondolom a januári akciókkal akarnak mindent kipörgetni, remélem lassan ennek vége, mert vicc ami most van.

jan. 13. 13:16
 8/14 Metionin ***** válasza:
100%
De azon legalább látod, hogy felnyitották és nem veszed meg. Szempillaspirállal, tussal jártam úgy régen, hogy nem látszott bontottnak de kiderült, hogy belenyúltak miután hazavittem.
jan. 13. 13:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Meg a körömlakk. Azt is sokan felbontják, és sehogy nincs csomagolva. Aztán tönkre is megy hamar.
jan. 13. 13:42
 10/14 Metionin ***** válasza:
100%
Ha már itt tartunk, nem smink de pumpás termékeknél, mint testápoló, hajolaj is látom, hogy ki van nyomva. Meg hajszínezőnél jártam úgy egyszer, hogy a hozzávaló tasakos balzsam ki volt szedve. Agyfasz :D
jan. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!