Hogyan csináljuk meg?
11 vagyok, emo, és a legjobb barátnőm is az. Szeretnénk emo hajat és sminket csinálni, de a youtube-os videókból egy kukkot se tudunk meg. Nekem hosszú, hullámos a hajam van és kicsi oldalfrufrum, a barátnőmnek pedig rövid, kicsit hullámos haja van, (nem ér a válláig, hanem váll felett 3cm-el van) és hosszú frufruja van. Nekem kékes zöldes szürkés a szemem, a barátnőmnek pedig zöldes barna.
11/L
Legjobb ha fodrászra bízzátok a dolgot. a sminket lehet otthon is gyakorolni.
Aranyosak vagytok :)
18/F
De cuki...menjetek vissza babázni...
Hogy vagytok ti emok, mikor még tegnap minimaxot néztetek?
11 évesen ne a sminken járjon az eszetek, hanem tanuljatok, hogy tudjatok valamit a körülöttetek történő dolgokról...mégis mitől vagytok ti emok?láttatok képet, és tetszik? egyébként meg ha a youtube videó nem segít, akkor semmi sem fog...
20/l
3-os, 4-es pisisek...de édes...pár hónapja még te is ilyen pisis voltál...de mostmár "nagy" felsős vagy...
Fogalmad nincs az életről, honnan lenne életérzésed????
Olyan cuki, mikor olyanok ugatnak be, akik a könyökömig SE érnek...agyilag meg a béka s.egge alatt járnak...
Holnap már a fogamzásgátlásról fogsz kérdezni, mert felnőtt vagy? Jövőre meg gyereket tervezel?
Vicces, mikor a KISGYEREK papás-mamásat játszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!