Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha a manikűrös körömreszelővel...

Ha a manikűrös körömreszelővel megsértette az ujjbegyemnél a bőrt el kaphattam bármi fertőzést?

Figyelt kérdés
ma 13:53
 1/1 A kérdező kommentje:
A reszelőt ha jól tudom nem fertőtlenítik legalábbis előttem csak az ollót és elektromos reszelő fejet fújta le. Annyira mélyen "vágott bele" hogy még mindig szét van nyílva, nem vérzik de fáj. Ennek már kb 3 hete. Octenisepttel lefújta picit rögtön de ha fertőzött volt a reszelő nem tudom ért-e az Octenisept bármit. Az a fura hogy még mindig nem gyógyult be a vágási seb. Amúgy igényes és rendes manikűrös csak ahogy reszelte a körmöm nagyon erősen húzta el és megvágta az ujjbegyemnél a bőrt.
ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!