Miért látom rövidnek a körmöm?
M-es körmöm volt, aztán rövidnek láttam egy idő után, ezért L-es lett. Most Xl-es körmöm van és konkrétan M-esnek látom és hosszabbat szeretnék.
Viszont tudom h ez is elég hosszú már. Miért látom rövidnek a hosszú körmöket?🥲
ugyanazért, amiért ez a rengeteg feltöltött szájú/mellű nő egyre nagyobb szájat/mellett akar. Hozzászoksz, hozzászoknak a látványhoz és már nem tűnik olyan nagynak, mert nem a régi kicsihez hasonlítják (amit már el is felejtettek, hogy milyen volt), hanem a mostanit veszik alapul, ami eleve jóval hosszabb, mint az alap volt, csak nem tűnik fel.
A probléma pszichés jellegű, szembesítened kell magad a hosszú körmöddel. Keress akárkit, akinek olyan hosszúságú körme van, mint neked egy vagy kettővel ezelőtt, tegyétek egymás mellé a körmötöket és fotózzátok le, aztán analizáljátok a fotón látottakat. Ezen kívül a forma és minta is zsugoríthatja optikailag a körmök hosszát, például túl mintás köröm, vastag, szélesedő fehér vég, vagy vékonyított sötét vég. HA például vonalak futnak a körömágytól befelé a tiphez, az is optikailag csökkenti a méretet, vagy ha a körömágynál nagyobb minták vannak, mint a tip felé. Szín kombináció is nagyon sokat számít.
De én inkább arra gondolok, hogy megszoktad a hosszút és már nem tűnik hosszúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!