Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek kozmetikusként...

997799 kérdése:

Szerintetek kozmetikusként meg lehet élni magyarországon?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta gondolkodom rajta mi érdekel még a szépségipar mellett, viszont nem nagyon vonz semmi ezen kívül. Arra lennék kiváncsi hogy ebből meg tudnák e jól élni. Tudom hogy először ki kell egy vendégkört építeni, de ha ez jól menne akkor ez lehetséges e? Ha valaki kozmetikus kérlek irja le mennyit keres havonta, vagy ha valmi fontos amit tudni kellene ezzel a szakmával kapcsolatba ossza meg. Előre is köszii

nov. 3. 02:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen.
nov. 3. 04:39
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon fontos első körben az, hogy megtanulj a saját anyanyelveden helyesen írni, mert az írásképed rólad mutat egy bizonyítványt.

Ha nagyon jó kozmetikus vagy, fejleszted magad, akkor meg lehet élni Magyarországon belőle.

nov. 3. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Igen. 1 Misi havonta simán lehet. Persze ebből adó,stb, de ha 500 ezer marad, szerintem az már nem rossz.
nov. 3. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kozmetikus, műkörmös lesz lassan, de addig még ki lehet építeni egy vendégkört szerintem.
nov. 3. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Persze. Ennek a KATA adózási módnak hála, alig kell befizetni valamicskét a közösbe
nov. 3. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!