Sminklemosó arctej mennyire hatékonyan távolítja el a sminket?
Mert nem csak s sminket roncsolja, hanem a bőrödet is
Gyorsítja az öregedést
Csak ezt nem akarjak elmondani mert kva olcsó előállítani és kva drágán lehet eladni
A micellás víz egy szappan. Amit lemosol. Tehát összvissz van kb. 2 percig az arcon.
Pomtosan milyen összetevője öregít és hogyan?
Eleve sokan le sem mossak mert elvileg nem kell.
Én nem értek hozzá, sőt a lehető leghülyébb vagyok kémiából
Viszont volt egy kémia szakon tanuló summa cum laude volt barátom, aki azt mondta hogy mióta hallgató poénból szokta nézegetni hogy miket kennek magukra a nők.
A micellas vízzel kapcsolatban nevetett, hogy csinálják csak mert olyan összetevő kombináció van benne amitől bőrük sem marad hosszútávon. Nem véletlen szedi le olyan jól a sminket.
Másrészt le van írva a neten is hogy nem tudományosan megalapozott a hatása. Már nem emlékszem pontosan.
Továbbá a micellák, nem csak a felesleges faggyút tüntetik el, hanem a bőr saját lipidjeit is, ami hosszú távon ugyancsak szárító hatású.
Csúnya rész.
Nem nagyon szedi le. Én csak spirált meg rúzst használok, azt sem minden nap. Még a spirált sem nagyon hozza le, de utána átmegyek rajta zuhanyzás közben is, és úgy már jó. Ezért így elhasználom, de újra nem venném. Van egy barátnőm aki sok sminket használ, és szokott nálam aludni. Mindig forgatja a szemeit, hogy miért nem veszek normális lemosót, mert az ő sminkjéhez a tej semmit nem ér. Legutóbb már itt is hagyta a saját sminklemosóját, hogy legközelebb ha jön ne a tejjel kelljen szenvednie.
A micellásvizet én is egyre több helyen olvasom hogy nem ajánlják napi használatra. Túl agresszív módszer, a bőrnek nem tesz jót ha csikorgósan tisztára mossák a felüleltét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!