Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink all jol? Annyit...

Milyen smink all jol? Annyit kiprobaltam es semmi sem tetszik ahogy all.

Figyelt kérdés

Vilagos festett szoke a hajam, a szemem zoldes barnas szurke.

Kiprobaltam mar az arany-szinut, a barnat, a rozsaszint, a keket, a lilat. Egyik sem tetszik ahogy all.

Valami joo otlet ? Legyszii!!

2009. jan. 7. 21:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, zoldes kekes szurke akart lenni (a szemem szine). Elnezest, elirtam.
2009. jan. 7. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

fekete tust használj a szempilláid tövébe a szemhéjadon.

alul húzd ki fekete ceruzával a szemedet.

szempillaspirál.

NEM IS KELL TÖBB :)

2009. jan. 7. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Áhh, ne használj tust, durvítja a vonásokat, és öregít.

feltételezem, hogy fiatal lány vagy, finom vonásokkal képzellek el. a fekete szemceruza meg a tus nem hozzád illik.

az orgonalilát és a sötéteb szürkét ajnánlom neked, ha még nem próbáltad. a legjobbak az átmenetes szemhéjúderek, ami tónusokkal dolgozik. (a sminkesek is ezt hazsnálják)

illetve még jól állhatna neked a türkiz is, és a padlizsánszín.

a szemöldököd kiemelheted egy kis viálgosbarna szemöldökceruzával, csak vigyázz, hogy csínján bánj vele.

a felső szempilládra tehetsz szemspirált.

ennél többre nincs szükség.

2009. jan. 7. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Fekete tust és szemceruzát tényleg ne használj, esetleg csak akkor, ha buliba füstös szemsminket készítesz. Tévhit, hogy ha feketével kihúzod a szemed, akkor nagyobbnak fog látszani- persze a megfelelő technikával igen, de azt előbb el kell sajátítani.

Szerintem is a szürke a te színed, és ne hidd, hogy unalmas, nagyon is trendi és vibráló szín! :)

A belső szemzugba használj világos árnyalatot, kifelé haladva egyre sötétebb szürkét. Az átmeneteket szépen dolgozd el. A szemöldökcsontodra tegyélegy szép világos, és fénylő színt. Az alsú pillasor kölső egyharmadát húzs ki szürke szemveruzáva és kicsit satírozd el. Ezután szempillaspirál és kész vagy :)

Színben még tényleg kipróbálhatnál egy világos lilát. Én azt is szoktam sötétebb szürkével kombinálni, szerintem jól mutat! :)

2009. jan. 8. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
én is a szürkét ajánlom és még a sötét színeket pl:sötét zöld (az nagyon szépen passzol a hajadhoz)
2009. jan. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!