Milyen smink all jol? Annyit kiprobaltam es semmi sem tetszik ahogy all.
Vilagos festett szoke a hajam, a szemem zoldes barnas szurke.
Kiprobaltam mar az arany-szinut, a barnat, a rozsaszint, a keket, a lilat. Egyik sem tetszik ahogy all.
Valami joo otlet ? Legyszii!!
fekete tust használj a szempilláid tövébe a szemhéjadon.
alul húzd ki fekete ceruzával a szemedet.
szempillaspirál.
NEM IS KELL TÖBB :)
Áhh, ne használj tust, durvítja a vonásokat, és öregít.
feltételezem, hogy fiatal lány vagy, finom vonásokkal képzellek el. a fekete szemceruza meg a tus nem hozzád illik.
az orgonalilát és a sötéteb szürkét ajnánlom neked, ha még nem próbáltad. a legjobbak az átmenetes szemhéjúderek, ami tónusokkal dolgozik. (a sminkesek is ezt hazsnálják)
illetve még jól állhatna neked a türkiz is, és a padlizsánszín.
a szemöldököd kiemelheted egy kis viálgosbarna szemöldökceruzával, csak vigyázz, hogy csínján bánj vele.
a felső szempilládra tehetsz szemspirált.
ennél többre nincs szükség.
Fekete tust és szemceruzát tényleg ne használj, esetleg csak akkor, ha buliba füstös szemsminket készítesz. Tévhit, hogy ha feketével kihúzod a szemed, akkor nagyobbnak fog látszani- persze a megfelelő technikával igen, de azt előbb el kell sajátítani.
Szerintem is a szürke a te színed, és ne hidd, hogy unalmas, nagyon is trendi és vibráló szín! :)
A belső szemzugba használj világos árnyalatot, kifelé haladva egyre sötétebb szürkét. Az átmeneteket szépen dolgozd el. A szemöldökcsontodra tegyélegy szép világos, és fénylő színt. Az alsú pillasor kölső egyharmadát húzs ki szürke szemveruzáva és kicsit satírozd el. Ezután szempillaspirál és kész vagy :)
Színben még tényleg kipróbálhatnál egy világos lilát. Én azt is szoktam sötétebb szürkével kombinálni, szerintem jól mutat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!