Hogyan kezdjem el magam "szebbé" tenni smink segítségével?
14 éves lány vagyok és szeretném magamat " szebbé tenni" és abban kéne segítség milyen "sminkészletet" alakítsak ki magamnak.Ebben melyik márkák a legjobbak?Korektor stb.Alapozót még nem szeretnék használni :S.
Képben így tudom kifejezni magam xD: [link]
Szóval hogy nézhetnék ki én is ahogy a képen lévő nőci?
alapozó, púder, korrektor, de csak ha Tényleg szükséged van rá és még akkor sem tanácsolnám, mert csak ront a bőrödön
mattító tonikot használj, vagy bármit ami mattít ha szükséged van rá
amúgy csak szempillaspirál, szemceruza (nem feltétlenül fekete ha), a bőröd színétől kicsit sötétebb, természetes árnyalatú szemhéjfesték, ajakápoló, átlátszó szájfény
Alap sminkkészlet:
Alapozóra szerintem még nincs szükséged, egy púder is tökéletesen megteszi a Te korodban :)
Púderből én a miss sporty "So Matte" nevű termékét ajánlom, nekem tökéletes.
Kell még egy szempillaspirál, nekem ebben az Avon mistakeproof spirálja jött be, ennek az egyik oldala spirál, a másik oldala pedig egy "hibajavító" amivel tökéletesen el tudod tüntetni, ha pl összekened magad valahol a spirállal (az elején gyakran előfordul, nyugi) :)
Aztán még egy sötétebb barna szemceruza, pl a "basic" márkájú szemceruzák tökéletesek Neked és nem is drágák.
Végül két fajta szemhéjpúder, az egyik legyen 1-2 árnyalattal sötétebb, mint a bőröd, a másik 4-5 árnyalattal legyen sötétebb a bőrödnél, az előbbivel "alapozod" a szemhéjat, az utóbbival a külső oldalát árnyékolod.
Ezen felül kell még egy színtelen szájfény, pl Rimmel - Jelly Gloss, ez alá mehet egy szép vékonyan felvitt rózsaszín, vagy színtelen labello alapozásnak, és a labello tetejére a szájfény, de ne legyen túl vastag a réteg :)
Egy nagyon fontos dologra lesz még szükséged: egy sminklemosó tonikra. Minden este rendesen mosd le a sminket, így nem ártasz az arcbőrödnek. Sok szerencsét a sminkeléshez, írj, ha kíváncsi vagy még valamire.
Hű, jó hosszú lett, remélem, tudtam segíteni :)
Jujj utolsó nagyon sokat segítettél *.*.!!!
Nagyon szépen köszönöm <3!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!