Hol tudnék extra pici gyűrűket beszerezni?
Figyelt kérdés
Van vagy 15 gyűrűm és mindegyik lóg az ujjamon. A múltkor 5 db állíthatósat rendeltem és a legkisebbre állított méret is nagy volt rám.
Ötletek? 24 éves lány vagyok és nagyon szeretnék gyűrűket hordani, mert szeretem a kezeimet, de sehol sem találok jó méretet. Az xxs is lóg rajtam.
Van valami tippetek? Gyerekgyűrűket se szeretnék, hanem olyanokat amik mostanában divatosak, minden második korombeli lányon látok tök szép gyűrűket.
Köszönöm a válaszokat:))
okt. 14. 15:52
1/3 Metionin válasza:
Nekem nagyon pici kezem van, vékonyak az ujjaim és egy ásványboltból vannak a gyűrűim (ezüst). Ha nemesfémet szeretnél, azt az ékszerész be tudja neked venni. Ha bizsut, akkor azt a fajtát ajánlom, ami nyitott, szóval ilyen spirálos. Azokat kisebbre lehet állítani, mint a sima állíthatót.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
okt. 15. 18:50
3/3 anonim válasza:
Jelképes összegért szűkítenek gyűrűket ékszeresek.
Kivéve ha bizsu stb. kacat anyagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!