Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kerek az arcom milyen frizura...

Kerek az arcom milyen frizura állna jól?

Figyelt kérdés
vállíg érő (vagy picit hosszabb hajam van) nem igazán akarnék sokat vágatni csak esetleg más forma de ha jó néz ki a frizur akkor lehet!!valaki nem tud tanácsokat hogy akerek arcúaknak milyen frizura áll jól vagy valami jó oldalt ahol lehet frizurákat nézni??(kerek arcó nőkról)előre is köszi
2009. jan. 7. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ha arcod kerek, válassz bohókásan aszimmetrikus frizurát. Ne feledd, ami aszimmetrikus, nem feltétlenül fiús: manapság egyre változatosabb tépett frizurák léteznek, és ha a fodrászkodásba bele mersz vinni egy kis fantáziát is, a végeredmény dögösebb lehet, mint gondoltad volna! Az egyenetlen vonalak pedig elterelik a figyelmet arcodról, aminek hatását még sötét hajszínnel is erősítheted. Ha kerekded arcod van, inkább a hosszabb frizurákkal próbálkozz, bár egyes rövid fazonok is jól állhatnak. A fül alá érő hosszt lehetőleg kerüld, vagy kevesebbet, vagy többet vágass a hajadból!
2009. jan. 7. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!de ezt én is olvastam már:S:D valaki nem tud képeket esetleg??
2009. jan. 8. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
2009. jan. 8. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

NEKEM EZ TETSZIK A LEGJOBBAN : [link]

2009. jan. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!