Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy nőn,anyán aki otthon van...

Egy nőn,anyán aki otthon van mindig legyen bár szempilla spirál mind smink?

Figyelt kérdés
okt. 10. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Bocsi, de 🤣🤣🤣🤣

Egy nőnek sem kötelező sminkelni még házon kívülre sem.

okt. 10. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Le is csapnám a páromat ha így gondolná :D A fene sem akar 2 kiló mázzal a képén takarítani, állatokat ellátni...
okt. 10. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, az adott nö hogy érzi magát jól, ez kizárólag a saját döntése.
okt. 10. 18:57
 4/9 Metionin ***** válasza:
89%
Sehol sincs előírva, aki szeretne, felrakja otthonra is, aki meg nem, az utcára se.
okt. 10. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam aztán nincs, pedig szülés előtt mindig használtam. De szoktam délutáni szunyálni a gyerekkel, a spirált csak szétkenem meg becsipásodom tőle. Valami könnyebb állagú ajakszínező viszont szinte mindig van rajtam, mert a szemem magától is szép, a szám viszont totál színtelen.
okt. 10. 22:24
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
20%
Persze! Meg dobja ki a tsötsöket otthonkàban, a gyerekek előtt is!
okt. 11. 03:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 11. 05:59
 8/9 anonim válasza:
25%
egy ilyen anya megis mit tanithat a gyerekenek. Szegeny gyerek, anya szellemi hulladek
okt. 17. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Talán azt, hogy a külső nem minden? MIért jobb, ha több kiló vakolat van egy nőn? Nagyon ritkán sminkeltem szülés előtt is, azóta meg egyáltalán nem. Használok különböző krémeket, stb, de se alapozó, se rúzs, semmi. Minek?
okt. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!