Megéri a köldök piercing?egyszer már volt,de fel évig csak a baj volt vele,lehet hogy most máshogy lenne?
Figyelt kérdés
3 éve volt ez márszept. 21. 15:25
1/5 anonim válasza:
Van szép hasad?
Úgy öltözöl, hogy látni?
Melódhoz kell?
2/5 anonim válasza:
Én is kb fél évig kínlódtam vele, aztán 7 év után kivettem, mert már túl öregnek éreztem magam hozzá (21 voltam)
(nekem alig tudta valaki, hogy van, sosem mutogattam)
3/5 anonim válasza:
Ha akarsz valaha az életben gyereket akkor nem. Nekem amúgy soha nem volt vele semmi problémám, de terhesség alatt iszonyat csúnyán kinyúlt a helye.
4/5 anonim válasza:
Szia.
Én nagyon szeretem, pedig nem akartam sokáig.
5/5 anonim válasza:
Ha elég türelmes vagy próbáld újra. Nekem sima fülbelövés volt egy évig szenvedős, de nekem megérte, mert nagyon szeretem volna.
Mérlegelj, hogy hajlandó vagy-e "szenvedni" abban az esetben, ha újra nehezen gyógyulna/gennyesedne. Ha neked nem éri meg a macerát, akkor ne szúrasd újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!