Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sápadt arcra mit ajánlotok?

Sápadt arcra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta mindigis sápadt volt az arcom, de most már egyre jobban. Egyszerűen nagyon fehér az egész, és a sötét hajam és sötét szemöldököm mellett nagyon rosszul néz ki. Tegnap vettem púdert, de anya azt mondta, hogy nem kellett volna, inkább használjak olyan golyós arcpirosítót. De szerintem az bénán néz ki, ha néhány helyen pirosabb az arcom néhány helyen meg fehér. Ezért gondoltam minden reggel az egész arcom bepúderezem és úgy nem lesz olyan fehér. Egyébként bőrhibáim egyáltalán nincsenek, nagyon szép, tiszta, pattanásmentes a bőröm. Mi lenne jobb púder vagy alapozó? (már megbántam, hogy hirtelen 2000 Ft-ért megvettem azt a púdert....:D)
2010. nov. 3. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem púder, jó hogy megvetted. Alapozót ne használj, mert az jobban eltömíti a pórusokat és egy idő után elkezdesz majd pattanásosodni...(tapasztalat. :D)pirosítót meg használhatsz az arccsontodra.:)
2010. nov. 3. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Kiskorom óta mindigis sápadt volt az arcom, de most már egyre jobban. Egyszerűen nagyon fehér az egész, és a sötét hajam és sötét szemöldököm

Vizihulla. Am lehet vashiány miatt van a gond. Próbálj ki vmi vastabit és hátha javul a helyzet. Csók.

18/F

2010. nov. 3. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:

nincs vashiányom :)

első válaszolónak pedig köszi:)

2010. nov. 3. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy alapozóval, vagy púderrel kéne ezt rendbe hoznod? Dm, Alverde transparent make up, ez egy enyhén csillogó színezett, ám átlátszó krém, ami nagyszerűen élettel telivé teszi a bőrt. És még egy jó tanács, egy jó szájfény és szemhéjpúderrel érnél el igazi hatást.Sötét a hajad és a szemöldököd, ideje egy idei trendi berry, vagy rózsaszínes szájfényt venned.
2010. nov. 3. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon pici rózsaszínes pirosítót használok, és meg vagyok vele elégedve.
2010. nov. 3. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küzdök (csak nekem még van egy sárgás beütés is hozzá... már megszoktam, hogy teljesen egészségesen vadidegen emberek szólítanak le az utcán, hogy nem vagyok-e rosszul :D)... a púder jó megoldás. Amit mellé még tudok ajánlani, az az, hogy használj egy kis pirosítót az arccsontodra. Elég egy olcsóbb drogériás vmi is, nem kell vmi nagyon drága cucc-mert ált. azért drágábbak a drogériás cuccoknál a márkásabb cuccok, mert erősebb a színűk, de a mi sápatag bőrünknek teljesen elég egy halványabb is... pont az adja meg azt az "egészséges" színt-legalábbis nekem.
2010. nov. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!