Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen üzletekben és hogyan...

Milyen üzletekben és hogyan szoktál parfümot választani?

Figyelt kérdés

szept. 11. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fragrantica, youtube videós ajánlások alapján. Elmegyek több parfümériába tesztelni. Designer illatokat Notino, Douglas, Müller. Niche-t pedig Neroli vagy Belodore. Mindig bőrre fújom és hazamegyek, megvárom, hogy teljesít az illat. Ha jó a meccs a bőrrel és ár/teljesítmény arányban megfelelő a termék, akkor berendelem onnan, ahol éppen olcsó és megbízható oldal Notino, Vivantis stb. Ha mindenhol drága, akkor berakom kedvencek közé és akciózásnál megveszem.
szept. 11. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő választ! 😊
szept. 11. 22:15
 3/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
23%

Én végigmegyek az összes parfümön a legolcsóbb DM/Rossmann kategóriától a luxusparfümökig. Nagyon kevés szokott tetszeni, ezért nem nehéz választani.

A nagy gondot inkább az okozza, hogy megvegyem-e a nagy klasszikusokat, hiába nem szeretem őket, mert hiszen kell, hogy az embernek legyen otthon egy Acqua di Parma Coloniája vagy egy Caron Pour Un Hommme-ja.

szept. 12. 06:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es. Ez érdekes, miért "kell", hogy legyen ilyen illata otthon az embernek? 😃 Nagyon rongyrázós körökben mozogsz, ha így érzed.
szept. 12. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában én is Fragranticán nézem ki a szimpatikus illatokat.

Először mindig mintákat rendelek. Neroli, Cherry Garden, 7scents - főleg ezekről a helyekről.

Sokkal kényelmesebb és egyszerűbb így letesztelni mindet.

Szoktam ilyen “szeánszokat” is tartani magamnak. Kifújom az összes új mintát egy papírcsíkra, majd végigszagolom őket, hogy melyik felé húz a szívem. Az elkövetkezendő napokban bőrön is tesztelem azt, ami nagyon bejön.

Jelenleg van elég parfümöm. Mostanában inkább utazó kiszereléseket vadászok nagy üvegek helyett. Mert hogy el is kell használni néhány éven belül, különben rám rohadnak.

Van olyan is, amiből inkább mintát szeretek itthon tartani. A hangulatomhoz, hőmérséklethez használok parfümöt, és túl sok tetszik. Van, amit egy évben csak néhányszor fújnék magamra, de mindig kéznél van így, ha kell.

szept. 12. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval: számomra unalmas lenne mindenhová ugyanazt az egy üveg parfümöt használni, de nem szeretek halmozni se, így a miniatűrökben hiszek. 😄
szept. 12. 07:46
 7/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 07:17

Ha ez az ember hobbija, akkor ezeknek eszmei értéke is van. Ahogy pl. ha filmbzi vagy, akkor is végigszenveded Snow Hullámhosszát, pedig tuti azt se élvezi senki.

szept. 12. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:
5-6: köszi, a minta nagyon jó ötlet. Pont idén jártam úgy, hogy a bazi nagy kedvenc illatomat hurcoltam nyaralásra.
szept. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!