Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Túl rövid az orr piercing?

Túl rövid az orr piercing?

Figyelt kérdés

Nem rég lövettem ki az orrom. (Tudom sokan ellene vannak a lovesnek de nekem nem tortent semmi rossz vele szerencsere).

A kerdesem az lenne hogy vettem egy L alaku piercinget de sehogy sem megy at a lukon. Az egyenes szaru siman becsuszik de az L az nem. Letezik hogy azert nem megy at a szara mert tul rovid? Nem tudom hogy ebben is vannak e hossz meretek vagy ezek ilyen egy meretben kaphatoak e. Ahol vettem ott az azt irtak hogy 6 mm a hossza. Van belole esetleh hoszabb szaru verzio is? Probaltam neten keresni de mindenhol csak 6 mm-s hosszal vannak. Letezik belole hoszabb is?

aug. 24. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
6mm bőven elég kell legyen. Még kicsit sok is. Nincs annyira vastag az orrcimpád. Csak annyiból más, hogy van egy technikája és azt meg kell tanulni, hogy hogyan lehet berakni és kivenni. Utána már nem lesz vele gondod.
aug. 24. 23:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy eloszor az egyenes reszet kell berakni de az nem megy at a lukon. Azert gondoltam hogy esetleg rovid lenne..vagy az is lehet hogy nem merem annyira eroltetni mert meg erzekeny..

Esetleg le tudnad irni hogy hogy kell berakni? Kb ugy mintha egy hulyenek magyaraznad?😆

aug. 24. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!