A forever bracelet mennyire minőségi? Tényleg bírja a minden napos füdést stb.?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet csináltatni, de olyat ami charmok-ból áll teljesen közel 50-60ezer forint, és kérdezem h mennyire minőségi mert ennyi pénzért lehet h lehet kapni minőségibb ékszereket. Kérdezem hogy akinek van forever bracelete ami charmos az mennyire bírja a mindennapi gyürődèst?aug. 18. 00:07
1/3 anonim válasza:
Nekem nincs, de ismerem a tulajt, és biztos forrásból tudom, köze nincs ennek a karkötőnek a minőségibb ékszerhez. 50-60 ezerből már komolyabb ékszert vennék normális ékszerüzletben, nem egy Kínából rendelt valamire kidobni a pénzt. A karkötőben (mivel a lánc tekercsben van), még az sem lesz benne, hogy miből van, mennyi anyag van benne, ergo eladni sem tudod később, max. valami bizsus áron.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem tudom hol lehetne minőségi ékszert venni, a pandóra szutyok, a swarovski se jobb nagyon…
aug. 18. 23:09
3/3 anonim válasza:
Ne abból indulj ki, hogy legyen neve. 50-60 ezerért már tudsz bármilyen ékszerüzletben tényleg aranyból készült ékszert venni. Lehet nem egy Cartier, de ha 10 év múlva megválnál tőle, be tudják számítani. A forever bracelet viszont senkinek nem fog kelleni, persze, ha futtja rá és szeretnéd, csináltasd meg, de ez olyan, mint egy random influ "olasz minőségi" nagykeres ruhájára kiadni 60 ezret, amit utána örülsz, ha 6000-ért el tudsz majd adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!