Septum piercing tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hètfőn szuratok septumon.
Mennyire fàj?
Előtte hogyan kèszültetek?
Mennyi idő eltelèvel gyógyul?
aug. 16. 22:05
1/2 anonim válasza:
Mennyire fáj: ha szúrással készül, akkor kevéssé fáj, ha a piercing óvatosan csinálja, és nem hirtelen, erőből.
Előtte hogyan kèszültetek? Felkészülés gondolatban, lehet fájni fog, lehet kellemetlen első pillanatban, de később jobb.
Mennyi idő eltelèvel gyógyul?
Az attól függ, milyen az utókezelés: van -e utólag is fertőtlenítve, vannak -e sebek körülötte, milyenek a hegek, volt -e hirtelen elmozdulás, vagy nyugodt környezetben volt -e Ön a készítésnél
2/2 anonim válasza:
Mivel már túl vagy rajta, a gyógyulásról mondanék pár szót: én befordítva hagytam gyógyulni, az első 3 hétben napi kb 3szor tisztítottam, utána pedig már csak 1 vagy 2szer. Az első hét után igazából már nem igazán fájt csak ha erősen megnyomtam az orromat. A cserével viszont 6,5 hetet vártam, bár sztem mégiscsak felsérthettem vmit, mert azóta(e hétfőn) nyomásra (orrhegyen) megint enyhén érzékeny,szóval én a cserével mindenképpen várnék minimum 2, de akár 3 hónapot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!