Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a kedvenc ekszered...

Melyik a kedvenc ekszered amit mindig viselsz nelkule nem mesz ki az utcara? Miota hordok?

Figyelt kérdés

aug. 8. 05:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs ilyen.
aug. 8. 05:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyaklánc amit kb 5 éve anyukámtól kaptam, illetve tavaly óta van rajta egy medál a férjemtől. Anélkül még a sarki kisboltba se megyek el
aug. 8. 08:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Fülbevaló, születésem óta, természetesen nem ugyanazt, de fülbevaló nélkül sosem vagyok. (nő vagyok :)

Még az óra, ami nélkül fél embernek érzem magam, ha otthon marad :)

aug. 8. 08:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fülbevaló. Ez az egy, amit mindig hordok. Már kb. 10 éve. Anyukámtól kaptam születésnapomra.

Előtte is volt fülbevalóm, fülbevalóim, de váltogattam őket. De ez az "igazi", tökéletesen az én stílusom és kényelmes is, ezt örökké hordani fogom.

aug. 8. 09:37
 5/12 anonim válasza:
100%
Karóra nélkül nem megyek sehová se:) Ha otthon is hagyom, akkor hiányérzetem lesz. Illetve pár hónapja karkötővel se megyek sehová. Karácsonyra kaptam a karkötőt.
aug. 8. 10:05
 6/12 Metionin ***** válasza:
100%
Fülpiercingek. Van sok ékszerem de ezek vannak állandóan rajtam, a többi csak akkor ha megyek valahova ami ne edzés.
aug. 8. 12:43
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Jegygyűrű. 19 éves koromtól viselem, pedig sosem voltam házas.
aug. 8. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem annyira ékszer, de ami mindig rajtam van kiegészítő az az órám
aug. 8. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak az óra, ami mindig rajtam van.
aug. 8. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Jegygyűrű, ha utcára megyek mindig viselem 3 éve. Meg egy ideje egy karkötő, ezt kb fél éve vettem. Fülbevalót is mindig hordok, de az nem állandó hogy milyet.
aug. 8. 23:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!