Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van ez, hogy elkenődik...

Miért van ez, hogy elkenődik a sminkem?

Figyelt kérdés

Az a bajom,hogy alul kihúzom a szemem és szempiilaspirálozik és kb 20 perc múlva teljesen el van ! És a szemem körül tiszta fekete lesz!

Válaszokat előre is köszönöm!

2010. nov. 1. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Totál ugyanez van veleeeeem:S nemtoom mit lehetne csinálni..
2010. nov. 1. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
én csak a szemem körül bepúderezem és nekem így tartós + még nagyon erősen kihúzom a szemem, így nem halványodik el olyan hamar
2010. nov. 1. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szar minőségű a smink amit használsz. Előbb utóbb a jó minőségű is elkenődik a pislogástól, meg a könnyezéstől.
2010. nov. 1. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
ezért van az hogy én nem festem magam mert rájöttem hogy sima alapozó szempillaspirál szebb mint egy elkenődött smink. :D és sokkal jobban nézek ki .szerintem
2010. nov. 1. 20:39
 5/7 anonim válasza:
szerintem is rossz minőségű
2010. nov. 2. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaz, a jó minőségűekért mélyebbre kell túrnod a tárcádban de a szép sminkért megéri.

Nekem egy jó szempillaspirál és egy előforduló hibákat elfedő alapozó jelenti a napi sminket.. Ha pedig úgy adódik hogy nedves helyzetbe kerülök aznap, vízállót használok.

2010. nov. 3. 11:01
 7/7 anonim válasza:
Ismerős a szitu, de én elkezdtem inkább vízállót használni és az nem kenődik el :) azóta semmi probléma! Este pedig ott a sminklemosó,h lejöjjön...
2010. nov. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!