Hogy működik ez a műszempilla dolog, tölteni kell ezt is folyamatosan mint a körmöt?
Figyelt kérdés
júl. 31. 08:04
1/6 A kérdező kommentje:
Több helyen olvasom, hogy sok a kókler és ha nem jól csinálják kihullik a saját szempilla. Másik azt irja akárhogy csinálják megritkul.
Egy szempilla növesztő, ápolószer nem jobb megoldás?
júl. 31. 08:07
2/6 A kérdező kommentje:
Mi van ha lenő a sajáttal együtt? Nem a tövénél kezdődik hanem csak lógni fog a saját pillámon félúton? Bocsi ezt nem vágom:) Ha leszedi a mű szálakat, és letörnek a sajátjaim, mehetek 2 hetente hogy valahogy kinézzek?
júl. 31. 08:19
3/6 anonim válasza:
Kb 2-3 hetente kell menni töltetni. Ilyenkor a lenőtt szálakat leszedi és cseréli, illetve pótolja azokat, amik maguktól lepotyognak két hét alatt. Profibb pillás szólni fog neked előre, ha túl gyenge a saját pillád és nem bírná el amit kérsz.
4/6 anonim válasza:
Több ismerősöm is megbánta, mert szinte teljesen eltűnt a saját szempillája, utána nem győzték venni a szempillanövesztő szérumokat, pedig jó pillásuk volt, nem sufnituning.
Műkörmöm van, műpillát viszont sosem csináltatnék, ha azt elrontják, vagy károsodik, sokkal feltűnőbb, mint egy köröm, nekem nem éri meg.
Inkább valami jó ápolószer+ szempillaspirál.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. Meg amikor leszedi a lenőtt műszálakat (már ez is szép látvány lehet) eltörhetnek az igazi szálak.
aug. 1. 09:42
6/6 anonim válasza:
Én biztosan nem csinaltatnék, de rengeteg nőnek van. Nekem nem éri meg tönkretenni a pilláimat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!