Hogyan kell előkészíteni a körmöt körmözéshez? Mik kellenek hozzá? Gyakorolni szeretnék de nekem mindig könnyen leesik, mert nem tudom mi kell hozzá
megmanikűrözöd elsőc lépéseben a körmeid. bőrfeltoló kaparóval feltolod a körömlemezre nött bőrt majd kisollóval kivágod speciális bőrágyvágó kell hozzá. jó alaposan kell eltávolítani. ha noncs csiszoló géped akkor egy 150|150,es reszelővel felreszeled felmattitod a körömlemezed minél precizebbenca bőr feléchaladva is félkör alakban reszelgeted de nemcnyomod meg nem véknyitod a körömlemezed erre figyelj.jól leportalanítod egy kis kefévelcha ez megan nincs bör a szarulemezen akkor jöhet az előkészítő folyadékok aztán ami nekem tuti
tipp márka az a 2m beauty előkészítő folyadékai .
1lépés :nail prep:funkciója zsírtalanítás alkoholos oldat hamar elpárolog .
2.lépés: savmentes primer: funkciója jobb tapadás .
3.lépés a plusz ha ez is rajta van bomba biztos . bond: ennek is ez a funciója jobb tapadás is .
ezemet mindig várd meg míg jól felszárad / ha nem fényes hanem matt a körmöd akkor mar jó . egymás közt ezt meg kell várni mig kened ill. az épitést is szárazon kell kezdeni
ha építed akkor mindig figyelni kell hogy ne told felcaz anyagot a bőrhöz a bőrre nagyon közel kell tenni de nem kell feltolni teljesen. mert az okok amiért leesik a nem megfelelő manikűr bőreltáv. ill. a körömfelület nincs mindenhol felmatitva. nem mindegy a márka se hogy miylen az előkészítő folyadék tapasztalat. amit most ajánlottam nekem is ajánlottakcés azóta bomba az atom nem szedi le csak a csiszoló ill lepotyoghat meg emiatt hogy teljesen betolod az anyagot a bőrhöz. ja és ezek az előkészítők egyben a 3_ 3000 paszaz ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!