Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell előkészíteni a...

Hogyan kell előkészíteni a körmöt körmözéshez? Mik kellenek hozzá? Gyakorolni szeretnék de nekem mindig könnyen leesik, mert nem tudom mi kell hozzá

Figyelt kérdés
Tudom hogy veszélyes, nem gyakran szoktam csinálni
2024. júl. 27. 04:39
 1/3 anonim ***** válasza:

megmanikűrözöd elsőc lépéseben a körmeid. bőrfeltoló kaparóval feltolod a körömlemezre nött bőrt majd kisollóval kivágod speciális bőrágyvágó kell hozzá. jó alaposan kell eltávolítani. ha noncs csiszoló géped akkor egy 150|150,es reszelővel felreszeled felmattitod a körömlemezed minél precizebbenca bőr feléchaladva is félkör alakban reszelgeted de nemcnyomod meg nem véknyitod a körömlemezed erre figyelj.jól leportalanítod egy kis kefévelcha ez megan nincs bör a szarulemezen akkor jöhet az előkészítő folyadékok aztán ami nekem tuti

tipp márka az a 2m beauty előkészítő folyadékai .

1lépés :nail prep:funkciója zsírtalanítás alkoholos oldat hamar elpárolog .

2.lépés: savmentes primer: funkciója jobb tapadás .

3.lépés a plusz ha ez is rajta van bomba biztos . bond: ennek is ez a funciója jobb tapadás is .

ezemet mindig várd meg míg jól felszárad / ha nem fényes hanem matt a körmöd akkor mar jó . egymás közt ezt meg kell várni mig kened ill. az épitést is szárazon kell kezdeni

ha építed akkor mindig figyelni kell hogy ne told felcaz anyagot a bőrhöz a bőrre nagyon közel kell tenni de nem kell feltolni teljesen. mert az okok amiért leesik a nem megfelelő manikűr bőreltáv. ill. a körömfelület nincs mindenhol felmatitva. nem mindegy a márka se hogy miylen az előkészítő folyadék tapasztalat. amit most ajánlottam nekem is ajánlottakcés azóta bomba az atom nem szedi le csak a csiszoló ill lepotyoghat meg emiatt hogy teljesen betolod az anyagot a bőrhöz. ja és ezek az előkészítők egyben a 3_ 3000 paszaz ft.

2024. júl. 29. 03:14
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi,az elírásokért. csak,gyorsan írtam mire sikerült nekem is megtanulnom ezeket rengeteget bakiztam nem sikerült . de sokcsok gyakorlás a kulcs
2024. júl. 29. 03:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🥰
2024. júl. 30. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!