Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpierciengesek! Milyen a...

Orrpierciengesek! Milyen a pc-tek vége?

Figyelt kérdés

Bogyós, elhajlíthatós, kampós? Melyik a legjobb szerintetek?

Volt/van vkinek orrkarikája? Kényelmetlenebb, mint a sima pc?

Köszi! :)

2010. nov. 1. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kampós. a többi nem tudom milyen, mert az ismerőseim közül, akinek van, nekik is kampós.

nekem az volt furcsa, hogy ha lenéztem az orromhoz, ott volt. de hamar megszoktam, néha el is felejtem, hogy ott van.

2010. nov. 1. 08:41
 2/11 csibefalat ***** válasza:
Bogyós.:)
2010. nov. 1. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem ajak pc van benne. a bogyós sztem nagyon szar :S nekem azt tett bele a csajszi a szalonba és olyan 5 nap után kirántottam..... utána meg folyton kiesett ugyhogy átkellett cserélni.... akkor rakott bele ilyen hajlítottat de ilyen félkörbe volt hajlítva. na az jó volt de elhagytam róla a bogyót xd akkor raktam be az ajak pc-t de sztem ez a legjobb...
2010. nov. 1. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
bogyos van,de nem nagyon jo,mert nehezen tudom kiszedni,ha sokszor cseréled akkor inkább az elhajlithatosat válaszd.
2010. nov. 1. 14:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Bogyóssal kezdtem, majdnem 1 évig volt az orromban, de mikor másikat akartam beletenni, nem jött ki az orromból, ezért levágtam a végét, és elhajlíthatósat vettem.

Most kampósat szeretnék, csak nem tudom, hogy be tudnám-e rakni magamnak...:S Az elhajlíthatóssal is bénázok legalább egy órát, félek egy kicsit. :D

Köszönöm, hogy írtatok!! :D

2010. nov. 1. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
hajlítós van... Az összes többitől begyulladt az orrom, mert kicsi volt. Így legalább betudom állítani magamnak a méretet:))
2010. nov. 1. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Uhh, ajak piercing... :O Nem tudom, hogy csinálod! :D Gondolom "talpas" pc, azt meg belülről kell berakni... Nekem kívülről is nehéz! :D
2010. nov. 1. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
ha tudod,h milyet akarsz,akkor minek kérsz tanácsokat?tojáshéj még a fenekeden de már pc-ken jár az eszed.
2010. nov. 1. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:

te szerencsétlen utolsó! -.-'

Ha nem tudsz, a kérdésre válaszolni, akkor minek írsz ide???

Úgy gondolom, 20 évesen már megengedhetek magamnak egy orrpiercinget...

A többieknek köszi még egyszer! :D

2010. nov. 1. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát legbiztonságosabb 1 karika. Az nem fordul ki nem esik ki.

A hajlíthatóssal és kampóssal lehetnek meglepetések.

Nekem bogyós van mind2 oldalt. 1edül a septumon patkó aminek a végein bogyók vannak.

18/F

2010. nov. 2. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!