Beautyblendert milyen időközönként kell cserélni?
Én nem tudom hogy te, illetve azok akik mutogatják a videókban a szivacsot ti mit csináltok vele? :D
Én eddig 2 szivacsot vágtam szét, egyiket kb 1 év használat után, olyan volt belülről mintha új lenne, a másikat pár hónapja fél év használat után és szintén nem volt benne semmi…
Hogyha egyfolytában hasznalatod (hetente 5+) akkor szerintem a 3-4 havonta cserélni megállja a helyét, én is cserélem attól mert egyébként ha nem is látszik, megáll benne a por, az alapozó és a penész is megtelepszik
Én real teques márkájut szoktam használni ami nem éppen az olcsó kategória sztem 3-6 hónap közt igazából, ha rendszeres tisztítva van.
Marhaeppe szappanal mosom minden használat után max ha nagyon sietek valahoga vagy meló miatt akkor 2× használat után és nagymosáskor a mosogépbe is bedobom ilyen tasakba kúlön hogy ne sérüljön.
Ha már sok helyen be van repedezve az már intő jel hogy nem fog szépen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!