Milyen smink márkákat, termékeket ajánlatok zsíros, problémás bőrre, ami a nyári melegben is viszonylag tartós?
Több esküvőre is megyek a nyáron amiken szeretnék sminket viselni, de ilyenkor pont a meleg miatt inkább "csupaszon" szoktam hagyni az arcom, nem vmi tartósak amiket alapból használok.
Elsősorban alapozót, korrektort és púdert szeretnék venni, amik jók a zsíros bőrre és nem folynak le 1-2 óra alatt. De ha van jó primer vagy sminkfixáló ötlet az is jöhet :D
Szemfestékből érdemes drágábbat venni, vagy inkább egy jó primerre ruházzak be? Olcsóbb palettáim vannak, hűvös időben nincs velük gond, de nyáron összefolynak csíkokba.
Sminkfixáló L'Oréal az jó.
Szerintem a szemhéjpúder így nem fog lefolyni de nézd meg biztos ami biztos.
Alapozó drágább estée lauder doble wear matt-ját vedd meg ha nem szeretsz csillogni. Púderből lehet rimmel ami drogériás. Korrektorból én mindig olcsóbbat választok, de vízállót keress. Asszem az essencenek van ilyenje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!