Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire gyakori idehaza az...

Mennyire gyakori idehaza az óralopás? És külföldön? A londoni luxusóra lopókról már hallottam. A tolvajok külső alapján választanak vagy pontosan képben vannak a márkákkal?

Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy vegyek-e egy hagyományosabb külsejű, arany színű órát ami megtetszett, de félek, hogy lelopja valaki a kezemről. Tudom, butaság, de ilyen jellegű karkötő eltulajdonításról már hallottam.

júl. 8. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pl cigu városokban, falvakban leszednék rólad. Pesten, nagy városokban, normálisabb helyeken nem.
júl. 10. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:

A londoni luxusóra lopók (akik tényleg mesterien űzik ezt) pontosan tudják hogy mi van a kezeden, mennyit ér, érdemes e rámenni és ha igen, milyen a csatja, hogy kell úgy lecsatolni, hogy ne vedd észre. Akár egy zsúfolt helyen, figyelemeltereléssel, gyakran csoportban dolgozva.

Idehaza kötvehiszem, hogy túl sok ilyen ember lenne. Cigányok nem ilyen kifinomultak. Ha lelopják rólad, azt nem észrevétlenül fogják tenni, hanem illedemesen felszólítanak, hogy add át.

Nem alábecsülni akarlak, de te egy arany színű órát akarsz, nem egy aranyórát. Gondolom 40-60-80 ezer forint. Hidd el, lőtéri kutyát nem érdekli a 60 ezres óra. Senki nem fog egy ilyen óráért kockáztatni. Mit csinál vele? Eladja 20 ezerért?

5-10-20-50 milliós órákban szaladgálnak emberek az utcán. Ha azt nem lopják le, a te 50 ezresedet se fogják.

aug. 27. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!