A ferfiaknak vonzo lehet a vattacukros parfum? En imadom de nem tudom nem e kislanyos
En imadom, tartos az illata, nagyon kellemes edes, es nagyon szeretem a hajamon is. Csak nem tudom vonzo e ez egy ferfi szamara, mert nem ellegans parfum hanem edes, aranyos.
Szerintetek? Ugye nem taszito?
Az ara is nagyon jo, tenyleg imadom de felek nehogy olcsonak gondoljon a ferfi emiatt aki tetszik.
Ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy lehet tartós és jó illata egy 1.600 Ft-os parfümnek.
Nem vagyok a híve annak, hogy 100.000 Ft-t kell kiadni 50ml parfümre, de sok féle parfümöt próbáltam/szagoltam és igenis vannak minőségben és tartóságban is különbségek.
Nekem is van egy parfümöm ami uniszex és kicsit az elején ilyen praliné, gyümölcs talán rágós beütése van, és egy nőn is el tudnám képzelni, de nem 1.600 Ft. Viszont, ha reggel 7 órakor magamra fújom akkor délután 5 fele még van illata.
Ez egy gagyi sz*r, már ne is haragudj.Tényleg ilyen ócska wc/autó illatosító szaga van.Iszonyatosan szintetikus és orrfacsaró, tipikus olcsó parfüm szag.
Ha mindenképp ezt a vattacukrot akarod erőltetni, ajánlanám helyette az Aquolina-Pink Sugar parfümjét.Az is olcsó, le sem lehet kaparni semmivel, iszonyatosan tartós, tömegpusztító fegyver szerű a hatósugara.Az igazi vattacukor illat.Bár én nem szeretem az ilyen parfümöket, de az nem ennyire gagyi és jó árban van.Kb 5000 Ft lehet egy 50 ml-es kiszerelés.
Vedd azt aminek tetszik az illata, őszintén szólva nem hiszem hogy bárkinek is problémája lenne egy "különleges" ilattal. Én is szeretem a hasonló, édeskés/különleges illatokat, és ugyanebből a márkából vannak parfümjeim nekem is. Nekem személy szerint bevállt és szeretem is, én nem érzem az illatán hogy gagyi vagy olcsó lenne, nem vettem észre azt se hogy mű illata lenne.
De ez csak a saját preferenciám és tapasztalatom vele, ha téged zavar az illata, nem érzed jónak akkor kereshetsz egy másik márkát, azonos illattal.
Persze, hogy vonzó a vattacukor
Illat, ha 75 éves lila hajú nagy mama vagy 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!