Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » ázsia centerben mennyibe...

ázsia centerben mennyibe kerülnek a max factor alapozók? Mennyivel olcsóbbak?

Figyelt kérdés
tudom, hogy sajnos lopott termékek, nem is veszek ott sminket, viszont nagy szükségem van egy nagyon jó alapozóra, és elég rosszul állok anyagilag.
2010. okt. 31. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ott fel vannak vizezve a cuccok. A szemhéjtustól kezdve az alapozóig. Én Maybeline alapozót használok, nagyon jó 1800 ft a DM-ben. Nem tudom mennyi lhet az ázsiában az alapozó, de hidd el hogy nem járnál jól vele
2010. okt. 31. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:
én már vettem sminket az ázsia centerben, semmi baj nem volt vele, az előző szerintem csak hallott valakitől egy ilyen sztereotípiát. kifejezetten max factor alapozót nem néztem, de minden kb 25%kal olcsóbb átlagban mint a boltban, de néha persze drágább, néha meg nagyon olcsón ki lehet fogni dolgokat ha sok van nekik belőle :)
2010. nov. 1. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!