Jól áll ez a rúzs, vagy már túl sok? Link a kiegészítésben
Butaság...fiatal vagy még, majd alakulsz! A lényeg, hogy azt hangsúlyozd magadon ami a legszebb, a legjobb, a legproblémamentesebb. Egy lágyabb hajszín lehet jobbat tenne. A rúzsok közül a rikító árnyalatokat felejtsd el, a bézses az jól állhat. Ki kell próbálni sok félét. A vörös nekem sem áll jól...
A szemedet fesd füstösre. Próbálj ki többfélét, aztán ami a legjobb, azt alkalmazd! ;)
Köszönöm :)
Hát az orrom meg a szám szerintem rendben van, de az előbb épp lebeszéltek arról, hogy a számat hangsúlyozzam.
A hajfestés nem jöhet szóba, nem szeretném ezzel rongálni a hajam, és a hajszínemet is szeretem.
Több helyen azt olvastam, hogy kis, közel ülő szemeket nagyítani világos színekkel kell, és a füstös, meg matt színeket felejtsem el...
Na most akkor mi? :D
Próbálgatok, csak én nem tudom megítélni magamról, mi a jó. Most is pl. kipróbáltam a rúzst, aztán feltehénkedtem magam gyakorira, és várom a véleményeket :)
Mindenesetre köszi ígyis :D
Hát bocsáss meg, de én először azt hittem, hogy egy pasi vagy, már vártam is az olyan kommenteket, hogy "kamukérdés" stb, de aztán láttam csak, hogy a többiek komolyan gondolják, és biztos csaj vagy...
Huhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!