Szempilla töltés után tönkre megy az eredeti pilla? És mennyibe kerül egy töltés?
Nyelvtanőrség Szerint helyesen:
Nem , van egy , kinő ,, tetetsz , Egy Ha , amúgy is Ha Sok nőnél , , szempilla , Na Töltés változó, egy : 8-9
Talán át kellene olvasni, amit írsz.
aki ezzel eltölt 5 percet hogy valakinek az írásában hibát keres annak nagy baj van az emeleten . pihenj inkább nagy okos. megválaszoltam egy kérdést gyorsan bepötyögtem,mikor megláttam a kérdést szerintem az illető több segítséget kapott az én válaszomból pár helytelenül
írott szóval mint a te témához nem illő kommenteddel . neked meg szövegértés tanőrség kellene szerintem mert neked meg elsőnek a feltett kérdést kellene értelmezni . és a közlemény komment szekcióba az arra adott választ kellene írni .
#4,6,7,.
A kérdésre már válaszoltam, előtted.
Nem mentség arra, hogy sz@rul írsz, az hogy gyorsan. Én is gyorsan írok, mégsem engedek ki a kezemből olyan hitvány tákolmányt, mint te.
Az anyanyelvünk a legdrágább kincsünk és ingyen van helyesen használni.
Kioktatás helyett inkább szégyellheted magadat.
a kioktatást nem én kezdtem nem én kötöttem beléd álljon meg a menet ,de szerintem neked nem tanították meg azt hogy foglalkozz a saját dolgoddal keress utána mit jelent és értelmezd.
,mert ugy látom anyu apu nem tanította meg azt hogy ne mással hanem mindig csak saját magaddal foglalkozz! ne a másikéval !szégyelld te magad ! és itt befejeztem nem süllyedek ilyen szekáló emberek szintjére szerintem téged ölhettek az iskolában vagy én nem tudom de az ilyen emberek csinálnak ilyeneket már rájöttem . hogy belekötnek mindenbe meg mindenkibe. tanulj meg saját magaddal foglalkozni!
15 kezdőbetű és központozási hiba. Nem engem kell viselkedést tanítani, hanem neked írni. Mert ez így eléggé igénytelen. És aki önmagára igénytelen, az ne adjon kozmetikai tanácsokat másoknak. A hónaljad is büdös?
Ha ideges vagy, szedjél magnéziumot.
Vagy nyugodjál meg, az megnyugtat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!