Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempilla töltés után tönkre...

Szempilla töltés után tönkre megy az eredeti pilla? És mennyibe kerül egy töltés?

Figyelt kérdés

jún. 21. 05:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Emberek kategóriába... Ajhhh 🤦
jún. 21. 06:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Eléggé megviseli. Nem olcsó, mert gyakran kell, mikor leesik nagyon csúnya.
jún. 21. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi a fenének kell? Ronda.
jún. 26. 02:13
 4/11 anonim ***** válasza:
nem megy tönkre .a szempilla szálaknak vancegy életciklusa.tehát kinől majd kihullik csak mi ezt normál esetbe nem vesszük észre amikor szempillát tetetel rá ez a folyamat sokkal érzékelhetőbb lesz. egy jó pillás megtudja határozni a te saját szempillád adottságai alapján milyen ívű hosszúságút hány d_t bír el a sajátod. ha ez jól meg van határozva jól van fel aplikálva akkor nem fogja a saját szempilláidat elnehezíteni a töltés azért szükséges hogy az amugybis kihulló szálak pótolva legyenek. ha egy szempilla szál kihull nagyon hamar sarjad helyére egy másik szál ami rövid időn belül eléri a teljes hosszúságát. sok nönél a gond ami tönkreteszi a szempillát az ott szokott kezdődni hogy nem mossa szempila samponnal minden nap illetve tépkedi vagdossa. na ezzel tönkre lehet tenni. töltés minden pillásnál válgozó mondok dgy példát felénk egy 3 d töltés 8_9 ezer.
júl. 29. 03:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Nyelvtanőrség Szerint helyesen:

Nem , van egy , kinő ,, tetetsz , Egy Ha , amúgy is Ha Sok nőnél , , szempilla , Na Töltés változó, egy : 8-9

Talán át kellene olvasni, amit írsz.

júl. 30. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
kit érdekel gyorsan irtam . ha enyire unatkozol feküdj le oszt aludj.
aug. 1. 01:49
 7/11 anonim ***** válasza:

aki ezzel eltölt 5 percet hogy valakinek az írásában hibát keres annak nagy baj van az emeleten . pihenj inkább nagy okos. megválaszoltam egy kérdést gyorsan bepötyögtem,mikor megláttam a kérdést szerintem az illető több segítséget kapott az én válaszomból pár helytelenül

írott szóval mint a te témához nem illő kommenteddel . neked meg szövegértés tanőrség kellene szerintem mert neked meg elsőnek a feltett kérdést kellene értelmezni . és a közlemény komment szekcióba az arra adott választ kellene írni .

aug. 1. 01:57
 8/11 anonim ***** válasza:

#4,6,7,.

A kérdésre már válaszoltam, előtted.

Nem mentség arra, hogy sz@rul írsz, az hogy gyorsan. Én is gyorsan írok, mégsem engedek ki a kezemből olyan hitvány tákolmányt, mint te.

Az anyanyelvünk a legdrágább kincsünk és ingyen van helyesen használni.

Kioktatás helyett inkább szégyellheted magadat.

aug. 2. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:

a kioktatást nem én kezdtem nem én kötöttem beléd álljon meg a menet ,de szerintem neked nem tanították meg azt hogy foglalkozz a saját dolgoddal keress utána mit jelent és értelmezd.

,mert ugy látom anyu apu nem tanította meg azt hogy ne mással hanem mindig csak saját magaddal foglalkozz! ne a másikéval !szégyelld te magad ! és itt befejeztem nem süllyedek ilyen szekáló emberek szintjére szerintem téged ölhettek az iskolában vagy én nem tudom de az ilyen emberek csinálnak ilyeneket már rájöttem . hogy belekötnek mindenbe meg mindenkibe. tanulj meg saját magaddal foglalkozni!

aug. 2. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:

15 kezdőbetű és központozási hiba. Nem engem kell viselkedést tanítani, hanem neked írni. Mert ez így eléggé igénytelen. És aki önmagára igénytelen, az ne adjon kozmetikai tanácsokat másoknak. A hónaljad is büdös?

Ha ideges vagy, szedjél magnéziumot.

Vagy nyugodjál meg, az megnyugtat. :D

aug. 3. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!