Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pandora klip funkciója?

Pandora klip funkciója?

Figyelt kérdés

A pandora klipek és a biztonsági láncok azonos funkcióval bírnak?

Szerettem volna vásárolni biztonsági láncot, mert úgy tudom, hogy azok akadályozzák meg azt, hogy a charmok lecsússzanak a karkötőről. Viszont különösen egyik sem fogott meg, így nézelődtem tovább. Szembe találtam magam a klip- ekkel, amiről szintén azt olvastam, hogy az a funkciója, hogy megakadályozza a charmok lecsúszását, csak gondolom abból kettő kell mindkét oldalra? A fő kérdés tehát a charmok lecsúszása ellen akkor megfelelő lehet e a klip?

2024. máj. 31. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, bár nekem évek alatt még sosem nyílt ki a csat. De ha a csat és a charmok közé teszel egy clipet, akkor nem esnek le róla a charmok, ha esetleg szétnyílik. A biztonsági lánc egy plusz védelmet ad, mert akkor a karodról sem esik le.

De szerintem feleslegesek ezek, mert ha jól van bekapcsolva, akkor kB lehetetlen, hogy kínyíljon.

2024. jún. 13. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem is feltétlenül a kinyílástól félek, sokkal inkább az a probléma, hogy amikor fel és le veszem ( nem fürdök benne, mindig leveszem) akkor nagyon könnyen leszaladnak róla a charmok azért gondoltam, hogy ez ilyen szempontból praktikus lehet.
2024. jún. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!