Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudom hosszabbítani a...

Hogy tudom hosszabbítani a szempillám?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mennyit érnek ezek a szempillanövelő szempillaspirálok..csak úgy látszanak, mintha hosszabbak lennének, vagy ez tényleg így van? Esetleg vmi jó kis módszert nem tudtok?
2010. okt. 29. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok olyan szempillaspirál van, ami valóban optikailag! hosszabbítja, ezeket célszerű kipróbálni az üzletekben, illetve kedden hallottam olyanról, hogy tartós műszempilla, elég sokáig marad rajta a szemeden, a hosszát te választhatod, ez nem káros (vagyis ezt mondta az eladó, de elképzelhető hogy a fele se igaz), a saját szempilláddal együtt hullik ki, amik amúgy is kihullanának a cserélődése miatt. :) góglézz rá, illetve a mamutban, mom parkban, sugárban, illetve a többi bevásárlóközpontban is rákérdezhetsz bármelyik drogériában. :)
2010. okt. 29. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

1. ricinusolajjal

2. szempilla göndörítővel

3. egy jó szempillaspirállal

2010. okt. 29. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

3D-s műszempilla:

[link]

2010. okt. 29. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én inkább valami házi módszerre gondoltam pénzbeavatkozás és műszempilla nélkül:)
2010. nov. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!