Miért van az, hogy ha rakok fel szájfényt, akkor egy kis idő múlva ilyen "fehér (talán nyál) " van a szám szélén? Meg nem is csak a szélén, hanem az egész szájon.
Figyelt kérdés
A fehér izéra senki se írja legyen szíves a hülyeségeit :) . 15/L2010. okt. 29. 10:02
1/9 anonim válasza:
ez minden szájfénynél így van?mert én még nem tapasztaltam ilyet.
3/9 anonim válasza:
néha nálam is előfordul :S szerintem sokat kenünk fel, és összeragacsosodik :DDD
4/9 anonim válasza:
Nálam is előfordul,pedig nem bovlit használok. Lehet h tényleg túl vastagon kenjük.
5/9 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én vagyok így. többfélénél tapasztaltam. még a labello-nál is :/ de ha keveset kenek akkor is :/
2010. okt. 29. 16:04
6/9 anonim válasza:
nem tudom, ha kevesebbet rakok nincs ilyen bajom :S
7/9 anonim válasza:
aha nekem is így van a labelloval, pedig nem kenek sokat
8/9 anonim válasza:
nekem is van de csak ha 1-2 órán át meg sem szólalok:O:/:P
9/9 A kérdező kommentje:
jahértem :)
2010. okt. 30. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!