Bal vagy jobb karra tetováltassak?
Attól függ mit tetováltatsz... mekkora, színes nem?
Mellesleg szerintem semmiképp se a kezedre csináltasd (főleg ne 1 nő, ráadásul nem tudom hány éves vagy de ha esetleg a jövőbeli munkád olyan lesz ahol nem nézik szép szemmel a tetoválást akkor szarul jársz majd.Nekem is van 2 :P Mellesleg van valami jelentése is számodra? vagy csak megtetszett valami és ennyi? 18F
Egyikre se! Eleve gusztustalan ha egy nőn tetoválás van, de ha az a karján van... igénytelen!
Egyáltalán a felkarodra szeretnéd? Átgondoltad te ezt? Azt még a rövid ujjú se takarja el! Az esküvődön is mindenki látni fogja! Úh, én nem bírnék élni vele!
ez egy nagyobb tetoválás, és grafikus vagyok..
lassan 20 és nagyon rég tervezem, már van 2 és senkit se zavar. egyáltalán nem igénytelen. akinek nem tetszik az miért írt? nem azt kérdeztem kinek tetszik
Nincs jelentősége. Nekem mondjuk bal karra kiterjedő van mert azt használom sokat írásnál stb.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!