Ha egy fiú festi a körmét az homokos?
Baráti körünkbe merült fel ez a dolog mivel az egyik tag elkezdte festeni a körmét feketére.
Szerintetek normális ha egy fiú festi a körmét?
Ha fekétere festi az nem meleges. És ha illik a stílusához. Kirk Hammet is festi.
Én csak azért utálkoztam annó amiatt hogy egy fiú festette, mert frusztráló volt hogy ő mert egyedi lenni.
Amúgy ha egy lány is leszbis, őt sem szóljuk le mert az.
Kérdező, ha ott valóban van valami másság, akkor az nem homokosság, hanem transzneműség. Sima 6uzikat épp annyira nem érdekli ez a körömtéma, mint akármelyik másik fiút. Hát majd elválik, hogy háromnapos kamaszkori lázadás, ami elmebeteg dolgokra is képes, vagy tényleg... Mit mondjak, sok transznemű ilyenekkel kezdte észrevetetni magát, nem teljesen alaptalan ilyenkor ezen a felvetésen is elgondolkodni. (Jegyzem meg, én transzneműnek nem csak azt a pár %-ot nevezem, aki annak is vallja magát, hanem mindenkit, aki pszichológiailag az.)
De egyelőre maradjál a kamaszkori lázadásnál, nem kell rögtön mindenfélét túlgondolni... Majd úgyis kinyílik a virág, ha tényleg van ott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!