Ez az óra mennyire jó mindennapos használatra?
Gondolok itt kidolgozásra, megbízhatóságra, akár presztizsre. Mennyi lehet az élettartama, automata vagy kvarc esetén?
Ha valaki nagyon "kvarc-párti", ilyen óránál már akkor is inkább automatát érdemes megcélozni?
"belépő" luxus
Teljesen jó, ezt már az átlagos órabzi is elismeri, hogy nem szar. Ha presztízs a cél, akkor mindenképp az auto szerkezetet válaszd, a megbízhatósággal nem lesz baj, ha rendszeresen szervizelteted (kb 5-6 évente). Meg amúgy is milyen menő már, hogy egy ilyen kis precíz mechanikus szerkezet tartja az időt:D
Szerintem teljesen jó.
2essel egyetértek, kb ezt a szintet képviseli.
Befektetésnek sajnos nem alkalmas, napi hasznàlatban erősen fog romlani a külseje.
Emellett maga a Longines erősen alulértékelt mifelénk...
Nekem gyakorlatias szempontból "nem tetszik". Mondjuk nem mintha túl sok luxus órát hordtam volna, eddig ez 0db.
De mondom miert nem ezt vennem akkor se, ha sok pénzem lenne:
1 eléggé kiáll a korona körüli rész, kézfejbe beleállhat.
2 nagyon vastag az óratest, ing, pulóver stb kipúposodik tőle. Ez az óra semmit nem tud. Miért ilyen vaskos??
3 még egy másodperc mutató sincs rajta, nem hogy kronográf vagy valami
#5, ez az óra 39milis...Kérdezőnknek valszeg kicsi a csuklója, kicsi a sansz, h beleàllna.
Emellett most nézem, h 72óràs a jàrástartaléka, szóval vélhetően valami Powermatic unoka lehet a szerkezete.
#9: 12,2mm.
Összehasonlítàsképp: No Time to Die Omegàm 14 mili, domború üveggel. És igen légies hordani, azt mondhatom.
Kérdező: nekem 16os a csuklóm, 41-es tokméretig hordok karóràt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!