Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MINDEN Mac, Artdeco, Clinique,...

MINDEN Mac, Artdeco, Clinique, Isadora használó! Milyen termékeitek vannak és milyenek? (bővebben lent, nagyon fontos! )

Figyelt kérdés

Szülinapom és karácsony alkalmával új sminkkészletet szeretnék és gondoltam akkor ilyeneket kérek,mert állítólag ezek nagyon jók.Főleg azért,mert akne heges a bőröm,érzékeny a szemem és ráadásul kontaktlencsés vagyok.

Leírnátok,ha van ezek közül valamilyen és abból a márkából is mik.Illetve,hogy ezek a márkák közül melyikből mi a legjobb.Milyenek,kábé mennyibe kerülnek.

Kellene alapozó,púder(ami jól fixálja az alapozót és nem szárít annyira),szempillaspirál,4-5 színes szemfesték paletta,szemceruza,körömlakk,esetleg pirosító is.

A válaszokat előre is nagyon köszönöm és további szép napot!

2010. okt. 25. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem az Isadora és ArtDeco szemfestékeket. Isadoraból 4-es palettám van, ez 4500 Ft körül volt. Az ArtDeco szemhéjpúdereket darabra lehet kapni, 1700 Ft a Douglas-ben. Lehet hozzá venni mágneses tartót, így összeállíthatod a saját palettádat. Clinique-ből a szempillaspirálokat és a szájfényeket szeretem, régebben kb. 4-6000Ft között volt az áruk, aktuálisat nem tudok írni, mert régen nem vettem ezt a márkát. A MAC is szuper,legjobban a pigmentjeiket szeretem.
2010. okt. 25. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Szemceruzából nekem legjobban a Bourjois vált be (szintén Douglas-ben veszem), 2000 Ft alatt van az áruk.
2010. okt. 25. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod:)

viszont akkor mac-ból nem volt különösebb bevált sminkterméked?

légyszi írjatok még

2010. okt. 25. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
MAC-ból inkább csak a pigmenteket használok, illetve a szájfényeiket ismerem, ezek nagyon jók. Az alapozóikról is csak jókat hallottam, de ilyesmit még nem vettem ott.
2010. okt. 25. 19:45
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi mégegyszer,hogy ezeket mind leírtad,hasznos volt
2010. okt. 25. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Lenne még egy kérdésem.Mennyie kerül egy kis tégely MAC-os

pigment?

2010. okt. 25. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem Art Decóból van két szájfényem és MAC-ből is egy... nekem is érzékeny (pattanásosodásra hajlamos, és allergiás vagyok egyébként is) a bőröm, nem lett tőlük semmi bajom. És jó a minőségük is, nagyon.
2010. okt. 25. 20:20
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2010. okt. 25. 20:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:20!

A MAC-os szájfény mennyire tartós?Pl ha iszok lejön?És kb mennyibe kerül?

2010. okt. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!