Igaza volt a pasinak ezzel kapcsolatban?
Nem olyan régen kezdtem el kicsit jobban foglalkozni magammal és arra gondoltam kiegészítem a külsőm és csináltatok szempillákat.
Viszont az egyik fiú barátom olyan megjegyzést tett miszerint a hosszú és nagy műszempillákat a prostiknak találták ki és az összképem szerinte ez miatt nagyon kihivóra sikeredett. (Egy piros miniruha volt rajtam meg magas sarkú bokacsizma plusz ugye smink és az említett szempillák nyilván) Volt valóság alapja annak amit mondott tényleg csak prostik és ribik néznek ki így ?
Ui:4d pilláim vannak ha valaki ért hozzá
Csinálj azt, amit akarsz! Lehet hogy kozhely, de megosztanám;
Azoktól az emberektől kérdezem, akik úgy élték le az életüket, hogy "mit gondolnak mások", hogy végül mit gondoltak?
Így ebben a szettben volt vélhetően r1bancos.
Amit felvàzoltàl, egy buliszerkó.
Annak meg az a dolga, ami...
Én csaj vagyok, szerintem ebben is van egy mérték, ami még normális, de vannak, akik túlestek a ló túloldalára, és már százlábú lesz a vége.
Sajnos sok helyen tényleg túltolják a pillások is a dolgot, és kicsit már sok amivel emberek mászkálnak...
Kezdetnek bemegy valaki egy klasszikra ebbõl, de aztán valahogy sokan a orosz megával távoznak.
Nem tudom hogy ez a pillás hibája, vagy a klines kap vérszemet....
Azt hogy a tiéd milyen, nem tudom megítélni.
Egyáltalán mitõl 4D? A 3D-t még értem, hogy nem csak lapos, de minden irányból.
Mi a negyedik dimenzió? Idõutazás?
Ez az outfit tőled tényleg nagyon nagyon ribis volt. Még olvasni is rossz volt
Lehet hogy túlzott egy kicsit a barátod, de az összkép amit látott az tényleg nem egy aranyos kislány volt.
A műszempilla is önmagában ribis kicsikét.
Dehát, úgy öltözöl ahogy akarsz. Véleménye mindenkinek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!