Kényelmes műszempillát hordani? És vajon tényleg szép?
Ha belegondolok, nem nagyon láttam még olyan nőt, akinek jól állt volna.
Megéri hordani?
Hányinger!
Pasiként eleve szóba se állok olyan csajjal akinek műszempillája, méteres műkörme, szilikonszája és/vagy cicijei vannak. Szörnyen közönséges. Bulikban bejön mert nagyon qrvás, egyértelmű jelzés a csajtól hogy könnyen kapható (p!csagatya meg haspóló ugyanez)de komoly kapcsolatot egy pasi se akar az ilyen csajoktól.
#3 kemény, hogy egy műszempilláról ezt vonod le. Persze van az a extrém hosszú, gagyi, kínai, egyszer használatos, amit dohányboltban látsz rosszul felragasztva a nem túl tanult eladó csajokon.
De egy szép, épített, saját pilládhoz illőt észre sem veszel. Nekem is olyan van, pedig tanult, házas, visszafogott nő vagyok. Kiemeli a szemet és az szép.
Kérdező: az épített pillát meg sem érzed, semmiben sem zavar.
Aha, ha észre se lehet venni akkor minek? :D
A smink ugyanez, azt mondják a csajok hogy visszafogott smink, nem is látszik, természetes hatású aztán alig tudom visszatartani a röhögést hogy a természetben melyik állatnak van kihúzva feketére a vízvonala.
Na meg eleve mekkora csalás hogy ha rusnya vagy akkor festesz magadnak egy új arcot. Aztán reggel meg meglepődik a pasi ha lekerül a vakolat az arcról a párnára és Fiona hercegnő helyett egy ogre fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!