Fiúk, férfiak, szexi a mellbimbó piercing?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék, de nem tudom, hogy ez bejön-e a férfiaknak.
20/L
febr. 24. 15:41
31/37 anonim válasza:
Istennő leszel. Főleg, ha sz orrodba és/vagy a puncidba is teszel. Én szivesen lennék veled ;)
33/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi. Ha vágysz rá, akkor mindenképpen vágj bele! 😉
F/38
34/37 anonim válasza:
Nálam erősen határeset. Láttam olyat, akin jól nézett ki, és ízléses volt, de a többség szebb lett volna nélküle.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ha erre vágysz csináltasd meg, mert a te tested, magadnak kell, hogy tetszen. Biztos, hogy nem szeretnék bele senkibe azért, mert van piercing a bimbójában, de ugyan úgy ki sem rugdalnám az ágyból emiatt. Ez nem ezen múlik.
Én egyébként szeretem a piercinget, köldök esetén például egy szép hasat nagyon jól kimel.
35/37 mikeXxX válasza:
Nekem tetszene azt sugallnà ez a nő bevállalós ès nem prűd nő ! 44f
36/37 anonim válasza:
Én egészen addig azt hittem nem szeretem, míg egy gyönyörű nő gyönyörű mellekkel le nem vette előttem a felsőjét. Nem érdekelt hogy piercinges, kifejezetten jól állt neki. Azóta a feleségem is. Nem mérvadó az ékszer.
37/37 anonim válasza:
Teljesen mindegy.
A mellbimbó viszont alapból nagyon szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!