Amikor elfogy a parfümöd, utána ugyanazt a márkát és illatot veszed meg, vagy inkább kipróbálsz valami újat?
Én folyamatosan figyelem az újdonságokat; ha találok jobbat, akkor azt veszem meg.
De ahogy előttem többen is írták, több parfümöm van, ezért még nem volt olyan, hogy elfogyott volna :)
Már jóval kevesebb parfümöt veszek meg nagyban, mint az elmúlt években. Mivel egy átlag EDP tartóssága 3 év, nem éri meg felhalmozni, főleg nem 100 ml-es üvegben, mert az örökkévalóságban sem fogom elhasználni.
A 30-50-es üvegek is egy-két év alatt fogynak el, de ezeket legalább kényelmesen el lehet használni.
Van, amit annyira szeretek, hogy újraveszem, de használok mellette rengeteg mást is, és nyitott vagyok az újdonságokra is.
Az új taktikám, hogy mintákat vásárolok - megbízható niche helyekről. Így választhatok egy könyvespolcnyi alkotás közül, mégsem foglal sok helyet.
Eleve vannak olyan illatok, amik egy konkrét eseményhez vagy hangulathoz illenek. Felesleges 20-60 ezreket áldozni arra, hogy évente kétszer magamra fújjam, de ha szükségem van rá, tudom, hogy van belőle otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!