Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak a szőrökkel ami...

Mit csináljak a szőrökkel ami a köldököm alatti sávban húzódik?

Figyelt kérdés
Talán nem is volt csúnya, talán nem is volt fekete, szó ami szóm elkezdtem szemöldökcsipesszel szedni, és most már csúnya, sokszor begyullad, csúnya amikor látom h nő ki, de még kiszedni nem lehet:( Gyantáztassam le az egészet, mert én csak pár szálat szoktam szedni, nem az egészet. Nagyon zavar, jó mondjuk most tél van, de nyáron.....:(
2009. jan. 4. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lány vagy, bár nem írtad. Hosszú távon nem lenne jó, ha szedegetnéd, mert csak erősödik és egyre feketébbek nőnek ki. Az én véleményem, hogy szőkíttesd ki a kozmetikussal és ne piszkáld, mert csak feltűnőbbé válik. Persze a gyantáztatás mellett is dönthetsz, de azt akkor majd állandóan csináltatnod kell. Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagy és nem is tudom a dolog pontos menetét, de ha már nagyon csúnya, akkor ma már lehetséges a lézeres szőrtelenítés is. Bár nem vagyok az ilyen dolgok híve... Akkor inkább gyanta vagy szőkíttetés.
2009. jan. 4. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én gyantával 2 huzással elvégzem a müveletet,mert engem is zavar.Körülbelül 20 másodpercet vesz igénybe 2-3 hetente.Vagy szőkkittesd ki ahogy előttem irták,az is jó megoldás.
2009. jan. 4. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, igen nem írtam, hogy lány vagyok:) Nekem is a végleges szőrtelenítés tetszik a legjobban, de nem tudom, na mind1, lehet kipróbálom a gyantát, köszi :)
2009. jan. 4. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
gyanta! gyanta! gyanta! olyan, h. végleges szőrtelenítés nnincs! max. olyan, h. tartós... és az meg elég drága, több kezelés szükséges. és nem is olyan nagy felület, ha belegondolsz, 4 hetente (mert biztos nem nő gyakrabban) vesze mikrósgyantát és megcsinálhatod magadnak (kb 2 perc). de először kozmetikussal csináltasd, h. lásd, hogy is kell, meg általában szakértőnél nem fáj, nem nő be, stb... ja, és egy idő után úgyis ritkul!!!
2009. jan. 4. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Én hallottam olyanról, aki hetente más színre festette - a lilától kezdve a világos kékig... Az összes fiú a környéken mind őt akarta meglesni :-)
2009. jan. 4. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lézeres szőrtelenítés mellett döntesz és nem tudod mennyibe kerül ird be google-n hogy lézeres szörtelenítés árak, és ott kiad általában egy oldalt amin táblázatba van foglalva. Tényleg drága, de lehet tovább tart a gyantázásnál.
2009. jan. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!