Julcsi94 kérdése:
DM-kártya még igényelhető?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol?2010. okt. 23. 22:24
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy folyamatosan igényelhető minden DM üzletben. Kitöltesz egy ívet, kapsz ideiglenes kártyát és pár hét múlva postán megkapod a rendes műanyagot.
2/4 anonim válasza:
bemész a dm-be, és ha kérsz, kapsz egy ilyen papírt, amin van ideiglenes kártya. ez alapján az interneten is tudsz plasztik kártyát rendelni, ez nem kerül semmibe, és az ideiglenes kártya sem. nem tudom, hogy adnak-e még, de biztos tart még ez...kérdezd meg az eladó csajszit! neten meg úgy tudsz rendelni plasztik kártyát, hogy beírod: [link] és rákattintasz hogy active beauty regisztráció és belépés, beírod a vonalkódot és irányítószámot ami az ideiglenes kártyán van, és onnan meg már csak pár kattintás, és meg is van rendelve. bocsi, hogy sokat dumáltam, remélem érthető volt :D
3/4 anonim válasza:
Tegnap voltam a dm-ben és mikor fizettem kérdezték van-e már kártyám, mondtam, hogy még nincs és adott valami ideiglenest vagy mi az, mondjuk nekem nincs rá szükségem, mert nem igazán vásárolok ott.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
én sokszor szoktam ott vásárolni, szal jó lenne vmi olyan kártya :D
2010. okt. 24. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!