Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » ALOEVERA First Lips-ben van...

ALOEVERA First Lips-ben van fényvédő?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny a szám.

Sokszor herperszes.

Carmex ajakápolót szerettem volna, de ahogy felkentem éreztem, hogy ég és másnapra herpeszes is lett, tehát az kilőve.

Tea Tree Remedy Balsamo Labbra ajakápolóm van jelenleg, amiben van zöld tea, argán olaj, shea vaj és 20-as fényvédelem megvoltam vele elégedve, de a bio boltban ahol legutóbb vettem már nem kaptam.

Ezért gondoltam arra, hogy sok jót hallottam a Forever Aloe Vera Lipbalm ajak ápolóról és kipróbálnám. Vélemények érdekelnének. Nem olcsó, de a mostani sem volt az. Megéri ennyi pénzt kifizetni érte, vagy csak a márka miatt kerül ennyibe? Illetve amit nem találok Forever oldalán, hogy fényvédelmet tartalmaz-e? (csak kíváncsiságból.)

2023. dec. 22. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát én 8 euróért vettem ha azt átszámoljuk( passz mennyi az euró) legyen 400 a váltó /euro,az akkor is 3200forint. Nem 5 meg 6 ezer mint Magyarországon.Igen a fizetés is jobb de én szoktam hazahordani la roche posay hidratálót anyának mert itt 5000ft otthon meg 7000.
2023. dec. 23. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szivesen, ha biztosra akarsz menni az uv védelemmel kapcsolatban, akkor inkább ezek a termékek mint a foreveres.
2023. dec. 23. 10:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazából a fontos nekem az lenne, hogy herpesz ne legyen.

(Tudom nem az ajakápolón múlik, de a foreveresnél pl a véleményeknél olvastam, hogy mióta azt használja kevesebb a herpesz)

az UV védelmet csak kíváncsiságból kérdeztem

2023. dec. 23. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Anyának sok herpesze volt.Amikor az aloe verással kente a száját, hamarabb levitte a gyulladást.

Ha fontos a fényvédelem ezek mellett akkor érdemes egy fényvédős ajakbalzsakot beszerezni.( amit fentebb linkeltem)

#előző kommentelö

2023. dec. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!