Hamarosan részt veszek egy kismama fotózáson a párommal. Hogyan érdemes megcsinálnom a hajam és a sminkemet? Szolid dologra gondoltam
Általában szempillaspirál, szemtus+ highlightert teszek a szemem belső szemzugába. Esetleg ehhez használjak még egy kis szemhéjfestéket a fotózásra( világosbarna/krémszínűt)??? hagyjam el a szemtust esetleg ha rakok szemhéjfestéket?
Hajam hosszú, leér úgy nadrágöv tájig. Hétköznapokon felfogom kontyba sokszor.
Olyan legyen a külsőd, ahogy jól érzed magad. Szerintem fontos, hogy önazonos legyél a képeken. Ha tornacipős típus vagy, ne akarj dívaként tündökölni, és ha csinibb stílusod van, ne most akarj kockásinges-farmeros képeket.
A hajad lehet kiengedve, esetleg laza hullámokkal.
A hétköznapinál nyugodtan használj egy kicsit több sminket, egyrészt ez különleges alkalom és gondolom alkalmakkor is picit több dolgot használsz, másrészt jól fog mutatni a fotókon. Nyilván ne ess túlzásba, de nyugodtan mehet a szemhéjpúder és a tus is maradhat, ez nem túl sok.
A hajadat én a helyedben kiengedve és begöndörítve viselném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!