Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki gondolja azt, hogy az...

Ki gondolja azt, hogy az olcsóbb sminkek ugyanolyanok, mint a drágák? És miért?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem így van,de sokan vélekednek másképpen.
2010. okt. 19. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Így van, ez nem így van! Egy Art Deco szemhéjpúdert le sem lehet robbantani a szemhéjról, vagy egy OPI körömlakkot a körömről.Viszont nem szabad átesni a márkabu&ziság oldalára sem. Nekem van Chanel körömlakkom, de rosszabb, mint az OPI, pedig 4x annyiba került.
2010. okt. 19. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert általában a márkát is megkel fizetni még ha ugyan az is tudja mint egy olcsóbb.(értsd: lehet h egy 2L -es TESCOs kóla is ugyan abból áll mint egy Pepsi de a márka miatt még mi fizetünk +300FT -ot)
2010. okt. 19. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem találkoztam még olyan sminktermékkel amiben az olcsó veri a drágábbat.
2010. okt. 20. 16:10
 4/6 anonim válasza:

NEM. Ne feledjétek, hogy a bőr a legnagyobb szervünk. Nem kenhetünk rá mindenféle kőolajszármazékot. Én biokozmetikumokat használok, amit növényi sziromból készítenek, teljesen hipoalergének, és kényelmes, könnyű viselet. Német Bőrgyógyászok Szövetsége néhány évvel ezelőtt a Világ legjobb sminkkollekciójának tulajdonította. És mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem drágább egy fikarcnyival sem, mint a Lore'al, vagy egyéb "befutott márka".

Szóval a kozmetikumban a minőséget meg kell fizetni, csak arra kell figyelni, hogy nem minden márkás minőségi...

2010. okt. 20. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Találkoztam már olyan körömlakkal és rúzzsal is, ami a maga 3-400 forintos árával és noname márkájával magasan verte a chanelt, l'orealt, YSL-t a biokozmetikumokkal együtt....

Ebben a percben is pont egy 290 forintos lakk van a körmeimen, semmi problémám nincs vele és nem is lesz... viszont nem adja meg magát egy nap után, mint a l'oreal, miss sporty, maxfactor és társaik... (nekem a tartósság a fő szempont, rendszeresen lovagolok, küzdősportokat űzök :))

2010. okt. 21. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
régen én is próbáltam spórolni az ilyenen, de aztán rájöttem nem érdemes.mert a smink nem lesz olyan szép, és még a bőrnek is árthat. oké valamiből az olcsóbb is jó, pl szemceruzában nekem sokkal jobban bejött egy 300-ftos mint egy márkás 1600 ft-os.. de pl alapozó, púder, szemfesték..eezekből mindig csak megbízható jó márkát érdemes venni. körömlakkokkal nekem nincs szerencsém, tök mindegy hogy 300 ftos vagy 4000 ft-os mind csak max 2 napig bírja. szóval arra nem költök sokat.
2011. febr. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!