Marionnaud webshop eredeti parfümöt árul?
Pécs árkádból kivonult,így webshopon keresztül rendeltünk Armani parfümöt. Férjem aggódik,h eredeti-e. Szerintem biztosan. Müllerben szagoltuk ezt az illatot, de most ami megjott futárral, kicsit más. Igazából jobban tetszik, mint az illetmintája a Müllerben, csak nem egyformának ke
Éne lennie?
2
Ha megnézed a webshopot egyértelmű hogy hsmisítványokat àrulnak.
Mitől egyértelmű?
Parfümériában dolgozom, kíváncsivá tettél, hogy egy weboldal alapján mitől egyértelmű. Én leírtam egy nagyon is létező lehetőséget, sorozatosan jönnek a vevők, hogy Dior Sauvage parfümöt keresnek. Oké, de melyiket? 4 féle elérhető nálunk üzletben.
Jaaa, hát azt nem tudja.
Ha tényleg az ő hivatalos honlapjukról rendeltetek akkor az nem hamis.
Igen, egyféle van ha úgyvesszük mindből.
Nem keveredett valahogy össze az Absolutely-val?
Próbáljátok eladni neten hivatalos parfi csoportokban, ha mégsem jött be az illat.
Illetve szokták még javasolni, hogy az újonnan bontott parfümöknek kicsit állni kell. Mert ez például egy nagyon felkapott illat, sokat gyártanak belőle, sokat és gyorsan csomagolják, az összetevőknek nem igazán van idejük megérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!