Melyik táska jobb egy 11.osztályos lánynak?
2023. aug. 27. 21:21
2/10 A kérdező kommentje:
nem tudok dönteni, nem tudom melyikben férnének el a legjobban a cuccaim
2023. aug. 27. 21:35
4/10 anonim válasza:
Ha te nem tudod, mi honnan tudjuk? Milyen volt előző évben? Abban elfértek kényelmesen a dolgaid? Ha igen, akkor vegyél hasonlót, csak legyen olyan, ami neked tetszik.
5/10 A kérdező kommentje:
hátizsákom volt
2023. aug. 27. 21:57
6/10 anonim válasza:
A tavalyi tönkrement? Vagy miért nem lesz jó az idén is? Nekem anno 4 évig egy táskám volt és még most (16 év után) sincs semmi baja pedig kirándulni mindig azt viszem.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a hátizsák sokkal praktikusabb, kivéve ha van 1 db f<tetted, meg egy db tolltartód, meg maximum a tízóraid fér bele.
8/10 anonim válasza:
Az első néz ki a "legtágasabbnak". Egyébként szerintem is inkább valami stílusosabb hátizsák kéne. Én is 11.-es leszek, és én is hátizsákot hordok, mint minden normális iskolába járó ember. Emellett a válladnak sem tesz jót az ilyesfajta táska az iskolában.
9/10 anonim válasza:
Az elsőbe több minden fér.
Pl nekem is volt kézi táskám, hasonló mint a 2. Meg a 3. És egy nagy füzet sem fért bele.
10/10 anonim válasza:
nekem az elő tetszik a legjobban, az utolsót nem ajánlom, mert nem cipzáros (biztonsági okokból) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!