Az eMag milyen megfontolásból árul 21 ezerért egy 150 ezres Tom Ford parfümöt?
Hamis.
En is bevasaroltam emagon hamis parfumot.
Állításuk szerint minden 100%-ban eredeti. Plusz én is rákerestem, hogy mik az észrevehető különbségek a hamisítvány és az eredeti között, és tényleg minden jel arra mutat, hogy tényleg nem egy replikát sóztak rám.
Csak így meg nem értem, miért jó biznisz 120+ ezer forinttal átlagár alatt árulni :D
3
Ne legyél már naív. Az eladó jó hogy ezt állítja mert hamisítványt eladni bűncselekmény. A többi terméküknél minden értékelés arról szól hogy gagyi hamisítványt kaptak. De az ilyen egyszerű korlátolt emberek miatt vígan menni fog tovább ez az átverés.
7
Igen, mégis megteszik mert az ilyen balekok mint te nem tesznek semmit. Sőt még örülnek is maguknak hogy mekkora géniuszok hogy egy ilyen dealt nyélbe ütöttek.
9
Téged pont ugyanúgy átvertek az 5 dolláros hamisítványoddal amiért kipengettél 20 ezret. Csak mondjuk a Tom Fordnak legalább jó az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!